Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
14 Noi 2009, 09:39
Si o sa fie si la anul si la multi ani la pretul asta,observ ca toata lumea se arunca la dvd si nu la mp3 asa ca mai gandeste-te vezi ca aveai o oferta de 600 lei eu zic ca mai mult nu cred ca o sa gasesti la altcineva,eu am vrut sa ma arunc sa-l iau dar am alte alternative la mp3 si asta sony e cam pretentios la mp3-uri face figuri nu citeste tot, se inteapa vrea mai mult cd-uri originale...
14 Noi 2009, 11:20
Prietene Haras, am rugamintea sa nu mai vorbesti ... vorbe. De citit citeste tot, nu e pretentios.
Cat despre pret, sunt singurul in masura sa hotarasca cu cat il da. Daca nu-ti permiti sa-l iei sau ai alte alternative, te rog sa-ti vezi de treaba ta.
Sincer, nu sunt disperat sa-l dau, eu sunt foarte multumit de el. Nu ma intereseaza DVD-ul pe masina, ci mai mult navigatia, din aceasta cauza as lua o unitate cu navigatie.
Toate cele bune.
17 Noi 2009, 20:10
In primul rand ca nu suntem prieteni si in al doilea rand unitatea ta nu ma intereseaza ,doar ti-am sugerat ca ai o oferta buna si sa nu o pierzi ....
17 Noi 2009, 21:05
$1 scrie:$2n primul rand ca nu suntem prieteni si in al doilea rand unitatea ta nu ma intereseaza ,doar ti-am sugerat ca ai o oferta buna si sa nu o pierzi ....
totusi nu poti oferii in bataie de joc 600 de lei pe o unitate care costa 600 de euro noua
bafta la vanzare gil19 ...
17 Noi 2009, 21:50
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2n primul rand ca nu suntem prieteni si in al doilea rand unitatea ta nu ma intereseaza ,doar ti-am sugerat ca ai o oferta buna si sa nu o pierzi ....
totusi nu poti oferii in bataie de joc 600 de lei pe o unitate care costa 600 de euro noua
bafta la vanzare gil19 ...

Traian multumesc pentru urare.
Cat despre "agarici" care se plimba pe forumuri si ofera preturi in bataie de joc, am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa-i ignori.
17 Noi 2009, 23:19
Multe din preturi sunt aproape de preturile de la forcar si de aceea nu se prea arunca lumea pt ca se intereseaza inainte de preturi iar tu zici costa 600 euro o unitate noua dar spune-mi cati au cumparat asa ceva de la distribuitori, iar site-ul se numeste OCAZII dar multi cer niste preturi ca de distribuitori ,eu m-am inscris pe acest sit ca sa corespondez cu posesori de auto ford dar printre ei sunt foarte multi comercianti,eu de fiecare data m-am interesat si cat costa de noua piesa si am observat cu stupoare ca sunt cam cu 20-30% mai ieftine cele vandute pe forum ceea ce dupa mine inseamna ca pretul este exagerat deoarece masina cand iese din fabrica pierde la pret 20-30% de aici si afacerile cu dezmembrari de masini....
17 Noi 2009, 23:30
Esti sigur ca stii ce inseamna termenul peiorativ ,,agarici''?pt.ca ori 1.suntem niste fraieri cei ce suntem inscrisi in acest club sau
2.ori suntem niste persoane care vorbim fara sa stim care e subiectul discutiei.In concluzie esti in greseala deci te-ai facut singur ,,agarici''
18 Noi 2009, 00:07
$1 scrie:$2sti sigur ca stii ce inseamna termenul peiorativ ,,agarici''?pt.ca ori 1.suntem niste fraieri cei ce suntem inscrisi in acest club sau
2.ori suntem niste persoane care vorbim fara sa stim care e subiectul discutiei.In concluzie esti in greseala deci te-ai facut singur ,,agarici''
Asa cum spuneam mai sus, ignor agarici(-ul care esti).
Daca stii ce inseamna o rugaminte, atunci am rugamintea sa te pierzi undeva in ... neant (daca stii ce-i ala).
18 Noi 2009, 00:14
Nu va mai certati degeaba ca va luati sigur mustrare de la moderatori.Fiecare cu parerile lui.Si eu am o parere,dar o pastrez pentru mine ca sa nu supar pe nimeni.Bafta la vanzare maine la anul cand o fi,la urma urmei e un topic de vanzare nu de taclale si jigniri....Un UP! gratis de la mine
18 Noi 2009, 00:51
$1 scrie:$2u va mai certati degeaba ca va luati sigur mustrare de la moderatori.Fiecare cu parerile lui.Si eu am o parere,dar o pastrez pentru mine ca sa nu supar pe nimeni.Bafta la vanzare maine la anul cand o fi,la urma urmei e un topic de vanzare nu de taclale si jigniri....Un UP! gratis de la mine

gabi sunt si eu moderator pe alte forumuri si stiu cum este sa vina cineva, nebagat in seama, sa-si dea cu parerea de mare "maistru" despre lucrurile vandute de altii
nimeni nu baga nimanui cu de-a sila pe gat un lucru, cu atat mai putin mana in buzunar
eu cred ca fiecare este liber sa vanda ce are de vandut, bine-nteles cu preturi decente
oricum, multumesc pentru UP

p.s. o sa iau legatura cu unul dintre moderatori sa stearga mesajele oftopic