Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
19 Noi 2009, 21:08
Bara spate: 400Ron - evacuare pe stanga
Grile proiectoare: 350Ron - model pre-facelift
Contact: doar pe PM sau aici (daca dau numarul de telefon ma suna lume si dupa 2 ani de zile daca o mai am

)
Revin cu poze reale
20 Noi 2009, 09:15
Salut!
Ma bag eu la bara spate daca accepti 400 RON cu tot cu transport (sunt din Ploiesti) si daca este completa (are toate elementele pe ea). Oricum astept o poza cu bara.
Multumesc.
20 Noi 2009, 09:38
CUMPAR PACHET COMPLET !! OFER 150 EURO PE AMBELE PLATA LA CURIER CAND AJUNG LA MINE !
DEFECTE CEVA?
0728 310 850 - CA SA ITI DAU DATELE UNDE SA LE TRIMITI !
20 Noi 2009, 12:34
@ena81 - transportul este suportat de cumparator (aprox 50ron prin fan curier) bara vine fara grile si catadioptrii
bara e intreaga, nu e sparta, are 2 prinderi putin rupte care pot fi reparate. ii fac astazi poze-am uitat sa precizez ca bara este inca pe masina, am pus anuntul de acum ca atunci cand imi vine cealalta bara sa o trimit direct cumparatorului, este destul de voluminoasa si nu prea am unde sa o tin.
preturile sunt fixe, o bara noua costa minim 600e, o grila de proiector este 100euro fara inel, inelul vreo 20euro, deci cred ca sunt destul de rezonabile preturile.
20 Noi 2009, 12:51
multumesc pentru raspuns. astept pozele dupa care discutam concret. (ideea cu trasportul era o mica negociere asupra pretului, dar am inteles acum ca e fix)
20 Noi 2009, 18:20
atasate si pozele. prinderile se pot repara, eu o schimb ca imi pun cu evacuare dubla. Bara sta bine si asa, dupa cum se vede in poza cu ea pe masina.
Daca vrea cineva si bara si grilele ofer reducere transportul, in limita a 50ron.
In curand o sa intre la vanzare si proiectoare de ST, si oglinzi electrice cu lumina sub ele ("puddle light" in engleza, in romana nu sunt sigur cum le spune

)
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

20 Noi 2009, 18:41
Daca vrei sa scapi de grila centrala de la bara spate da-mi un semn pana la sfarsitul anului.
Am selectato in poza ta ...
- Fişiere ataşate
-

21 Noi 2009, 17:05
grilele de pe bara nu sunt de vanzare
23 Noi 2009, 10:26
Multumesc frumos pentru tot. Eu unu nu mai sunt interesat de bara.Spor la vanzare!
03 Dec 2009, 10:53
Si bara si grilele au plecat ieri spre Craiova.
Se poate inchide. Multumesc.