Nu exista tutorial pt. cabluri nici pe acest forum nici pe altele - si chiar am cautat, m-am chinuit 2 saptamani sa imi fac unul ca sa pot testa un astfel de kit de navigatie in casa.
Pt. a monta navigatia aveti nevoie de 2 cabluri:
1. Un cablu ce il inlocuieste pe cel actual care e 1 la 1, una din mufe intra in unitatea audio iar cealalta se conecteaza cu instalatia electrica din bord; e posibil sa mai fie si alte mufe pe acest cablu, mai ales daca aveti BlueTooth. Cablul necesar va avea aceeasi mufa care se conecteaza cu instalatia electrica din bord, va avea mufa care intra in unitatea audio, pe care o bagati in mufa de sus de pe ecranul de navigatie - pt. Radio si CD, si inca o mufa in care intra al 2-lea cablu necesar. Daca aveti BlueTooth, trebuie sa comandati acest cablu cu suport pt. BlueTooth .. sau chiar daca nu aveti, dif. de pret e mica si nu se stie cand veti vrea sa puneti asa ceva si e bine sa fiti pregatiti

Pretul e undeva la 700lei - dar verificati inainte de a va apuca de treaba.
2. Un cablu Y cu 3 mufe, una intra in mufa suplimentara de pe cablul necesar mentionat anterior, alta intra in mufa de jos de pe ecranul de navigatie (atentie, nu jos de tot, unde e modulul de clima - cutia neagra, de plastic), iar cealalta mufa intra in unitatea DVD de navigatie, care se monteaza in torpedou; pretul e undeva la 1700lei.
P.S. e posibil sa nu aveti mufa care face legatura intre instalatia electrica si unitatea audio, caz in care va trebui sa taiati acest cablu si sa faceti conexiunile "manual" cu cablul de la punctul 1.