Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand: Navigator DENSO Ford Focus C-Max

07 Ian 2010, 17:13

Vand:

Navigator DENSO cu touchscreen pentru Ford Focus C-Max. Se afla intr-o stare impecabila atat functionala cat si estetica! Pachetul contine:

- Unitatea principala cu display de 7"
- Rama bord pentru Focus C-Max
- Unitate DVD navigatie
- Suport unitate DVD navigatie in torpedou
- Cablu antena si cablu adaptor antena GPS

Din set lipseste cablul de conectare a unitatii DVD cu unitatea principala dar am vazut chiar pe acest forum parca linkuri la tutoriale pentru a construi unul si antena GPS care se gaseste cu 40Ron pe okazii.ro

Pentru cine are un Focus C-Max cu clima automata este o investitie foarte buna in confortul si dotarea masinii.

Pret: 300E totul, nu dau nimic separat

Re: Vand: Navigator DENSO Ford Focus C-Max

07 Ian 2010, 18:39

pune te rog o poza

08 Ian 2010, 16:15

Pentru cine dorea poze ...
Fişiere ataşate
IMG_0170.JPG
IMG_0168.JPG
IMG_0167.JPG
IMG_0166.JPG
IMG_0165.JPG
IMG_0164.jpg
IMG_0163.jpg
IMG_0162.jpg
IMG_0161.jpg
IMG_0160.JPG

08 Ian 2010, 17:20

se potriveste pe ford focus 2 din 2006?

08 Ian 2010, 17:29

daca se inlatura rama cred ca s-ar potrivi, astept o parere a celor care se pricep. multumesc

08 Ian 2010, 23:20

Da, se potriveste si pe Ford Focus normal dar ti-ar trebui si o alta masca pentru bord.

09 Ian 2010, 01:56

Nu exista tutorial pt. cabluri nici pe acest forum nici pe altele - si chiar am cautat, m-am chinuit 2 saptamani sa imi fac unul ca sa pot testa un astfel de kit de navigatie in casa.

Pt. a monta navigatia aveti nevoie de 2 cabluri:
1. Un cablu ce il inlocuieste pe cel actual care e 1 la 1, una din mufe intra in unitatea audio iar cealalta se conecteaza cu instalatia electrica din bord; e posibil sa mai fie si alte mufe pe acest cablu, mai ales daca aveti BlueTooth. Cablul necesar va avea aceeasi mufa care se conecteaza cu instalatia electrica din bord, va avea mufa care intra in unitatea audio, pe care o bagati in mufa de sus de pe ecranul de navigatie - pt. Radio si CD, si inca o mufa in care intra al 2-lea cablu necesar. Daca aveti BlueTooth, trebuie sa comandati acest cablu cu suport pt. BlueTooth .. sau chiar daca nu aveti, dif. de pret e mica si nu se stie cand veti vrea sa puneti asa ceva si e bine sa fiti pregatiti :) Pretul e undeva la 700lei - dar verificati inainte de a va apuca de treaba.
2. Un cablu Y cu 3 mufe, una intra in mufa suplimentara de pe cablul necesar mentionat anterior, alta intra in mufa de jos de pe ecranul de navigatie (atentie, nu jos de tot, unde e modulul de clima - cutia neagra, de plastic), iar cealalta mufa intra in unitatea DVD de navigatie, care se monteaza in torpedou; pretul e undeva la 1700lei.

P.S. e posibil sa nu aveti mufa care face legatura intre instalatia electrica si unitatea audio, caz in care va trebui sa taiati acest cablu si sa faceti conexiunile "manual" cu cablul de la punctul 1.

10 Ian 2010, 18:12

@DGAlexandru - stii cumva codul exact al cablurilor mentionate de tine?
Si vazand ca esti moderator aici, pretul la care vand navigatorul in cauza este bun?

11 Ian 2010, 13:40

Nu stiu codurile exacte, le am doar pt. Mondeo 3 - unde sunt mai lungi, cel putin cel dintre Ecran si DVD, iar cel ce face legatura cu instalatia masinii e variata si cu mufa pt. BlueTooth.

Pretul.. e bun daca le vinzi... eu am dat acum 2 luni tot sistemul de navigatie si cu BlueTooth cu 3.000lei si masca consola centrala, comanda clima, cabluri conectare unitate audio la instalatia masinii "normale" la schimb.

18 Mar 2010, 18:25

Up!

15 Apr 2010, 18:04

Vandut !
Subiect închis