In ideea ca mai multe anunturi imi vor creste sansele de vanzare, voi posta acest anunt si pe clubford, desi nu cred ca sunt multi bmw-isti pe aici. Deci, sa incepem:
Vand set de 4 jante de aliaj pe 16 toli, 5 x 120 luate de pe un E34. Jantele sunt in stare impecabila, se dau impreuna cu cauciucuri in stare f. buna care mai merg fara probleme mult timp. Pretul este negociabil.
Detalii:
- jantele sunt originale made by BMW, sunt luate de pe un seria 5/E34, din 1995. Rotile nu au fost vopsite sau refacute, nu au zgarieturi de la bordura sau indoituri de la gropi, sunt echilibrate si au un aspect impecabil
- anvelopele de 235/60/16 sunt in stare foarte buna, mai au carne de un cel putin un an
- capacele de pe jante cu sigla BMW sunt de asemenea impecabile, nu au urme de surubelnita, nu sunt sparte si sunt complete, 4 la numar
- jantele se vand cu cauciucurile montate si echilibrate, gata de pus pe masina; jantele cu cauciucuri cu tot au fost recent luate de pe un cinciar din '95, deci nu au fost rulate deloc in tara. Momentan nu sunt montate pe nicio masina
- pretul este de 900 de lei sau 220 de euro pentru toate jantele cu anvelope; pretul este negociabil
Taxele postale nu sunt incluse in pret. Jantele se pot trimit oriunde in tara, dar din cauza costurilor mai ridicate de curierat e mai indicat sa ne intalnim pt. tranzactie.
Atasez si un link unde puteti gasi poze ( din cauza limitarii de spatiu, nu am mai taiat pozele originale, am decis sa pun o legatura ):
http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning ... 01962.html