Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

FORD TAUNUS 1,6L BUN DE RESTAURAT !

23 Ian 2010, 23:28

Marca/Model : FORD TAUNUS 1,6L
Caroserie/numar usi : BERLINA 2 USI
Kilometraj : vreo 150-180.000 km
An de fabricaţie : noiembrie 1979
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 4 cilindri in linie, 1576cmc, benzina, norma de poluare Euro INFINIT =))
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 11-13 / 7,5 / 10
Nivel de echipare : vechitura
Detalii nivel de echipare/dotări : multe piese originale
Detalii nivel de siguranţă : slab
Alte comentarii : Am sa scriu aici cit mi se va permite !
Masina a avut doi proprietari in Germania, unul este un unchi al meu. Am adus-o in 1991 si de atunci SUNT SINGURUL EI PROPRIETAR. A fost foarte bine ingrijita pina prin 2007 cind nu am mai tinut pasul cu vremurile, piesele se gaseau tot mai greu. De atunci zace dar poate fi pusa in functiune daca:
- i se pune o baterie noua
- i se schimba rulmentii de la caseta de directie (principalul motiv pentru care a fost partial abandonata)
- i se inlocuieste cablul de frina de mina
- cam scoate fum de ulei dar cred ca e numai de la simeringurile de supapa, motorul inca mai are putere suficienta.
Masina a fost dusa la tinichigerie de doua ori, odata in 1991 si odata prin 2005, an in care au fost complet schimbate pragurile, partea de jos (de la sofer) si alte citeva elemente. Este vopsita in alb, actualmente are foarte putine pete de rugina de suprafata, nu este atacata in profunzime.
TOTUL este original pe ea cu citeva exceptii: filtru aer, filtru ulei (merge de Dacia veche!) bujii, curea distributie si vreo 2 becuri !!!

RETINETI CA MI-AR PLACE SA FIE RESTAURATA, ARE O VECHIME DE PESTE 30 DE ANI SI MI SE RUPE INIMA CIND MA GINDESC SA O DAU INSA NU POT FACE SINGUR ACESTE CHELTUIELI. ACCEPT IDEI DE COLABORARE. In alte conditii ar fi ajuns rapid la programul Rabla.

Promit sa revin cu poze, acum nu am.
Preţ : de negociat
Numele vânzătorului : Marian Stavaroiu
Telefon de contact : 0723135869

Re: FORD TAUNUS 1,6L BUN DE RESTAURAT !

24 Ian 2010, 10:15

NISTE POZE NU AI ????

Re: FORD TAUNUS 1,6L BUN DE RESTAURAT !

26 Ian 2010, 00:15

Pretul te rog...
Subiect închis