Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand consola Wii Sports modata

01 Feb 2010, 00:17

Vand consola Wii Sports + 2 wiimote + 2 nunchuck + aproximativ 30 de jocuri. Consola a fost modata in magazinul de unde a fost luata, deci are cip si nu are nici o problema, accept orice test. Versiunea softului este 4.2E. Poate fi folosita si pentru a juca jocuri pe Internet.

Pretul consolei este 1150 RON Negociabil.

Re: Vand consola Wii Sports modata

01 Feb 2010, 23:29

Up, negociabil!

01 Feb 2010, 23:48

Salut,
Niște poze poți pune ?
Semne de uzură ?

De ce o vinzi, ai făcut updateul ăla oficial care nu-i mai permite să faci nici un update și nici să imporți jocuri "de la bunica din SUA" ?

Jocurile sunt originale sau sunt luate de la bunica din SUA ?

Mă interesează pt. că aș vrea o consolă pe care s-o pot moda în continuare și să-i înfig un hdd în popou cu multe jocuri de la bunica din SUA.

Merci.

02 Feb 2010, 00:24

Pot pune si poze, dar nu sunt sigur ca sunt relevante in sensul ca nu are urme de uzura, ea stand pe birou. O sa fac poze cu consola si controller-ele.

Nu de aia o vand, jocurile merg si acum, are update 4.2E parca. Consola e PAL, nu NTSC, deci jocurile NTSC nu merg decat daca se instaleaza Homebrew Chanel, ceea ce nu m-a pasionat, mergand orice joc PAL pe ea.

Despre jocuri vorbim in particular ;).

Iti dai seama ca daca erau probleme cu ea nu o puneam la vanzare aici, unde pot fi gasit usor. O puneam pe vreun site obscur si aia era. Dar consola nu are nici o problema. O vand pentru ca m-am saturat de ea si vreau sa imi iau laptop, mai ales ca urmeaza ziua mea de nastere :D.

04 Feb 2010, 11:59

Up! (nu am ajuns sa fac poze inca)

14 Feb 2010, 14:56

UP! 1050RON

PS. Incepand de azi consola este si pe un site specializat in vanzari.
Fişiere ataşate
Wii.jpg

16 Feb 2010, 10:29

Up! 1000 RON Negociabil.

17 Feb 2010, 21:53

Up

18 Feb 2010, 21:21

up