Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

CENTURI PIROTEHNICE FOCUS II

03 Feb 2010, 16:44

Vand un set centuri pirotehnice ford focus 2 noi in cutie.
Pret 259e neg.

tel: 0724.281.964

Re: CENTURI PIROTEHNICE FOCUS II

03 Feb 2010, 20:02

Daca am avut accident si mi-au sarit ambele airbaguri frontale, trebuie sa schimb si centurile ?
Intreb deoarece in service mi-au inlocuit cele doua airbaguri, dar centurile nu, zicand ca nu este necesar. Vad ca centurile isi fac treaba, adica se blocheaza daca trag brusc de ele. Care ar fi problema daca nu au fost schimbate ?

03 Feb 2010, 21:19

Daca ai avut centurile puse in timpul accidentului in mod normal da,centurile trebuiesc schimbate.Nu are importanta ca ele se blocheaza...de fapt nu are nicio legatura cu chestia asta.Ele au jos acolo la partea atasata de scaun o chestie care in timpul accidentului explodeaza(sa nu te gandesti la cine stie ce)si centura se strange mai tare pe tine.Daca nu au fost schimbate normal ar trebui sa ai martorul de airbag aprins in bord.

o zi buna!

03 Feb 2010, 21:47

Dupa ce mi-a fost reparata masina si schimbate air bagurile, nu am avut niciun martor aprins in bord, pana acum doua zile cand s-a aprins , in mers, deodata, cel de la airbag. Oare sa fie de la centuri ?
In cazul asta de ce tocmai dupa 2 ani s-a aprins martorul, ca atat este de cand am schimbat airbagurile.

03 Feb 2010, 23:23

Poti sa te uiti la centuri,la partea atasata de scaun,daca e mai stransa(sifonata) sau daca pare altfel decat ar trebui sa fie.Daca ti se par ok mergi intr-un service autorizat si fa o testare,martorul de airbag se poate aprinde si din cauza contactului spiralat(clock-spring) de la volan.

o zi buna!

16 Feb 2010, 18:42

UP!!!

05 Mar 2010, 18:42

sal,

Pt focus I 2003 poti face rost de centuri? Merci!

Stima,

05 Mar 2010, 18:53

salut.
vezi ca am la ocazii dezmembreaza cineva 2 focusuri ca al tau.
sigur au si centuri! :)

bafta!

05 Mar 2010, 20:05

O sa caut chiar acum. Oricum te rog sa imi pui si mei linkul. Merci.

Stima,

08 Mar 2010, 09:52

UP!!!
Subiect închis