Reparatiile efectuate au costat 6200 lei (3100 justificabili in orice moment prin factura, pentru ceilalti 3100 trebuie sa ma deplasez la service pentru a ridica factura... O pot face cu viitorul proprietar intr-o excursie cu Vectra... Sa-i pun un zambet pe buze).
Din pacate Mondeo-ul nu mai are RCA valabil (consider o cheltuiala nejustificata pentru mine, atat timp cat viitorul proprietar va contracta oricum polita pe numele lui inainte de inmatriculare).
Din ce stiu pe parte tehnica nu mai necesita nicio reparatie, toate probleme de care m-am lovit in perioada in care l-am folosit zilnic au fost remediate si anume:
- Termostat (a fost inlocuit cu unul nou)
- Pompa apa (a fost inlocuita cu una noua)
- Garnitura chiuloasa (a fost inlocuita cu una noua)
- Chiuloasa a fost planata (sincer nu cred ca era nevoie)
- Bara fata noua
- Bara soc noua
- Faruri noi
- Proiectoare ceata noi
- Capota noua
- Grile si ornamentele aferente noi
- Radiator, furtune si ventilatoarele aferente noi
- Bateria noua (probabil schimbarea ei este de vina pentru problema cu manerele usilor descrisa mai sus)
Pentru cine doreste mai trebuiesc facute:
- Schimbat manerele usilor (masina a stat pe bara intr-o zona nu tocmai linistita mai bine de 2 luni, timp in care au fost fortate toate manerele usilor fara urme fizice, zgarieturi sau orice altceva). In acest moment doar cele ale usilor spate revin singure. Inchiderea centralizata functioneaza fara nicio problema, dar dupa deschiderea usilor manerele din fata nu revin singure la pozitia initiala... Trebuiesc repuse in pozitie manual.
- Bara spate necesita vopsire dupa cum se poate observa si in pozele atasate.
- Aripa dreapta fata necesita reparatie (fie indreptata si vopsita fie inlocuita si vopsita). Este singurul defect intervenit in urma accidentului pe care baietii de la service au omis sa-l ia in seama.
Am mentionat aceste aspecte pentru ca nu vreau sa insel pe nimeni, cu atat mai putin sa fiu acuzat de ceva suspect. As fi facut-o personal oricui ar fi vizionat-o si o voi face oricum, nu am nimic de ascuns pentru ca nu-mi sta in fire.
Vreau doar sa o vand

Ocupa un loc de parcare fara nicio justificare.