Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

recuperari debite - consultanta

19 Mar 2010, 00:06

pentru colegi de pe forum care nu isi permit sa apeleze la avocati si trec prin perioade dificile.

ofer consultanta juridica in rezolvarea problemelor cu firmele de recuperare a creantelor comerciale provenite de la banci, IFN-uri sau companii de telefonie mobila.

PS. nu sunt cine stie ce avocat doar ca lucrez in acest domeniu murdar, asa ca daca va suna si va streseaza "recuperatori" exista si cai de mijloc.

Re: recuperari debite - consultanta

19 Mar 2010, 00:35

sal...interesant anuntul tau...ca idee ai putea sa imi zici si mie ce mi se poate intampla daca am luat un credit de nevoi personale fara nicio garantie/girant, decat cu buletinul si o factura cu adresa din buletin, din septembrie anul trecut nu am mai platit, mi-au tot venit plicuri pe acasa iar ultimul era venit din partea unei firme de recuperare care trecuse la suma datorata creditul luat initial. Precizez ca nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu.

19 Mar 2010, 08:50

ai PM

21 Mar 2010, 21:54

up

22 Mar 2010, 12:25

Iarta-ma ca-ti tai elanul, dar ai postat in locul nepotrivit. Ce legatura are consultanta cu vanzarea de tuning auto?

22 Mar 2010, 12:48

A fost o vreme in care ma intrebam ce fac concret societatile de recuperare de creante inafara de masurile legale (obtinere titlu executoriu si executare silita). Intre timp m-am imprietenit cu un tip care e director general la una din marile societati de acest tip de la noi de pe piata... mare lucru nu fac - dau telefoane si trimit scrisori. Daca asa nu merge, se recurge la masurile obisnuite. Din cate am inteles rata de succes e mare in cazul telefoanelor si notificarilor. Romanu' se sperie usor.

02 Apr 2010, 20:39

In cazul existentei unei hotarari judecatoresti definitive, investita cu titlu executor, pronuntata in anul 2002 pentru o fapta petrecuta in 2001 si inca neaplicata, ce se mai poate face in 2010 pentru primirea banilor?

07 Apr 2010, 16:56

Daca vorbim de bunuri mobile (inclusiv cascaval) raspunsul este nu. Dreptul tau de a cere executarea silita s-a nascut in momentul in care ai avut in mana titlul executoriu si s-a prescris dupa 3 ani de la acea data.
Subiect închis