20 Mar 2010, 22:01
22 Mar 2010, 15:19
22 Mar 2010, 22:40
23 Mar 2010, 17:11
$1 scrie:$2utonul SPORT iti da 30 cai in plus?A fost buna gluma am savurat-o cu placere.Spor
, creste puterea, cuplu marit, intra-devar e greu de intles pt unii dar asta e realitatea, pe foarte foarte masini Vectra gasesti buton "sport". la apasarea butonui se "modifica" masina, in ce senes, pedala acceleratie e prompta, raspunde mult mai rapid, servodirectia e mult mai controlata iar suspensia e mult mai rigida si ofera stabilitate mai mare in curba! bafta si sper ca te-am lamurit!
23 Mar 2010, 17:13
$1 scrie:$2i eu vroiam sa intreb cum e cu cei 30 de cai care apar asa cand te superi si dispar cand vrei sa mergi normal. In rest o masina frumoasa, bafta la vanzare.
23 Mar 2010, 17:30
Nu exista pe nici un Opel de fabrica buton care sa iti creasca puterea. Tu stii ceva de butonul acela care intareste directia si se modifica putin comportamentul de rulare dar NU creste puterea. Inca ma amuz daca tot te-am lamurit ca sa stii ce conduci .
"Exista un buton sport. Daca il apesi, CDC-ul - sistemul de control al suspensiilor, o alta premiera importanta in segment-comanda o suspensie mai tare, iar cutia robotizata schimba la turatii mai inalte in timp ce pedala de acceleratie raspunde mai prompt".
24 Mar 2010, 18:26
$1 scrie:$2nca nu stii ce conduci.Nu exista pe nici un Opel de fabrica buton care sa iti creasca puterea. Tu stii ceva de butonul acela care intareste directia si se modifica putin comportamentul de rulare dar NU creste puterea. Inca ma amuz daca tot te-am lamurit ca sa stii ce conduci .
ps:si pe astra H exista butonul respectiv insa nu are leg cu crestere de putere."Exista un buton sport. Daca il apesi, CDC-ul - sistemul de control al suspensiilor, o alta premiera importanta in segment-comanda o suspensie mai tare, iar cutia robotizata schimba la turatii mai inalte in timp ce pedala de acceleratie raspunde mai prompt".
totul este din fabrica, nimic modificat pe la motor! e o alta masina la activarea butonului!24 Mar 2010, 21:14
24 Mar 2010, 21:47
$1 scrie:$2e am prins! crek ti am vazut anuntu si pe clubopel, acolo nu precizezi ca ai 180 de cai la apasarea unui buton, crezi ca suntem inculti daca avem ford?
24 Mar 2010, 22:10
25 Mar 2010, 09:08
25 Mar 2010, 12:08
$1 scrie:$2reaba cu butonul sport o are si un amic dela meu la un Fiat Bravo de 150hP benzina turbo, iar cand e apasat intradevar se schimba masina, dar cu 20nm in plus( asa scrie la carte, nu zc niik de HP in plus doar cuplu), fata de 200nm cat are normal......in rest treaba cu 30hp in plus ..............
si cuplu ridicat ce inseamna??? putere, si putere ce inseamna??? horse power....i n fine cum ziceti voi, eu stiu ce conduc!
25 Mar 2010, 12:10
$1 scrie:$2ene chiar am legatura cu domeniul auto si ti-am si explicat intr-un post anterior ca de fapt butonul sport nu iti creste puterea ci doar modifica setarile directiei si comportamentul masinii de rulare. Cine ti-a explicat la Opel ,daca chiar e cum zici tu ca ti-a explicat acolo, inseamna ca habar nu are ce vinde. Mai documenteaza-te tu inainte sa afirmi niste porumbei . Faptul ca e un forum monomarca si avem Ford nu inseamna nicidecum ca unii dintre noi nu cunosc nimic despre restul brandurilor.
25 Mar 2010, 12:17
25 Mar 2010, 12:42
$1 scrie:$2
cuplu ridicat ce inseamna??? putere, si putere ce inseamna??? horse power....i n fine cum ziceti voi, eu stiu ce conduc!
E un forum cu specific auto nu culinar asa ca sa nu amestecam lucrurile: cuplu nu este acelasi lucru cu puterea iar butonul sport nu activeaza din cunostintele mele vreo functie de overboost la Vectra cum este in cazul Opel Corsa OPC.
25 Mar 2010, 13:16
25 Mar 2010, 14:10
$1 scrie:$2$1 scrie:$2
cuplu ridicat ce inseamna??? putere, si putere ce inseamna??? horse power....i n fine cum ziceti voi, eu stiu ce conduc!
E un forum cu specific auto nu culinar asa ca sa nu amestecam lucrurile: cuplu nu este acelasi lucru cu puterea iar butonul sport nu activeaza din cunostintele mele vreo functie de overboost la Vectra cum este in cazul Opel Corsa OPC.
25 Mar 2010, 14:34
Ceea ce este hilar. 25 Mar 2010, 15:09
25 Mar 2010, 15:17
25 Mar 2010, 15:26
25 Mar 2010, 19:32
$1 scrie:$2Ai are un mare defect!Pretul.Cel real este undeva la 6500 euro.
25 Mar 2010, 19:36
$1 scrie:$2n primul rand ai postat niste date eronate in anunt masina ta are 150 cp si nici nu e full option
Si doi la mana nici macar nu e un Ford ca sa il pui la vanzare pe un forum monomarca. Noroc ca aici moderatorii sunt foarte ingaduitori pentru ca pe alte forumuri nici macar nu e permis sa postezi anunturi cu alte marci daca nici nu esti membru. Te inteleg vrei sa-ti vinzi masina , bravo tie, dar macar incearca sa nu mai induci lumea in eroare daca habar nu ai ce vinzi. Cu stima
25 Mar 2010, 19:45
25 Mar 2010, 19:55
25 Mar 2010, 20:47
$1 scrie:$2ndy bafta la vanzare si cere nene cat vrei pe ea ca doar e ''marfa'' ta; si cei real interesati in a cumpara sa se intereseze inainte de a cumpara un lucru si sa verifice
25 Mar 2010, 21:01
26 Mar 2010, 01:20
26 Mar 2010, 08:59
26 Mar 2010, 13:08
$1 scrie:$2quot;Prietene", ti-am explicat ce face butonul si ca nu creste puterea , ti-am dat chiar si quote de pe site-ul Opel.
Doi la mana, codul motor e Z19dth si este un motor de origine Fiat existent atat pe Opel cat si pe Saab. In talon ai fix 110 kw. ( ca vrei tu sa crezi ca are 180 de cai este numai problema ta, fiecare avem dreptul sa visam).
Trei la mana, "nea Gica" poate sa conduca si trabant din '84 , fapt care nu influenteaza cunostintele mele in domeniu care se pare ca sunt peste ce cunosti tu . Ti-am lamurit aspectul insa vad ca preferi sa ramai in ignoranta .. ok fa-o insa nu mai jigni.
Patru.. Fapt mai putin relevant ti-am spus ca masina nu e full , neavand trapa , piele alcantara, scaune incalzite si alte cateva nimicuri .
Cinci.. Ford-ul meu cu volan si pedale oricum e peste masina ta insa nu despre asta e vorba.
Sase.. Colegul Jerdea a subliniat bine.. Fa un scan la pagina unde se specifica ca iti creste puterea din buton![]()
Dar e tipic romanesc cand tu n-ai habar nici din ce e facuta camasa de pe tine , sa ajungi sa jignesti gratuit. Te deranjeaza ca ti-am zis ca masina nu e full si ca butonul nu ii creste puterea? Nasol.Ar trebui sa te deranjeze daca iti zic ca pretul este mult umflat mai ales ca nu e varianta face-lift.Totusi nu m-am referit la acest aspect pentru ca fiecare cere cat vrea pe "volanul cu pedale".