Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

[VAND] Insonorizant car-audio

07 Apr 2010, 15:15

Dupa cum spune si titlul, ofer spre comercializare insonorizat auto marca Silent Coat (vechea denumire era de Standartplast).
Folia de Aluminiu este de aproximativ 0.1mm grosime. Grosimea totala a materialului este de 2mm.

Un pachet de tip "bulk" are 40 foi, cu dimensiunea 375x265 mm, in total, 4mp/pachet.

Pret pachet: 390 Lei

Se poate face si group-buy fara probleme.
S-ar putea vinde si la bucata (foaie), dar pretul va fi de 10 lei / foaie, minim 8 foi.

Voi reveni in zilele urmatoare cu detalii pentru alte materiale marca Silent Coat.
FiÅŸiere ataÅŸate
P1010966.jpg
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 26 Sep 2010, 21:53, modificat 1 dată în total.
Motiv: reactualizat pret

Re: [VAND] Insonorizant car-audio

09 Apr 2010, 22:57

este autocolant?

10 Apr 2010, 00:49

Fata de Dynamat Extreme cum e.. plusuri / minusuri ?

13 Apr 2010, 13:43

Scuze pentru intarziere ...

@SNLEMANUEL: Da, se lipeste foarte bine de tabla curatata in prealabil cu nitrodiluant si carpa.

@DGAlexandru: Sincer, am folosit la un Megane 2 Dynamat Extreme / Aluband si STP M1 ... Ca si comparatie intre M1 si Dynamat, nu este diferenta de material atat de mare incat sa-si merite pretul mare Dynamat. Nu se mai face Dynamat cum se facea inainte. Silent Coat este chiar o idee mai bun ca STP M1 ...
Oricand as merge pe Silent Coat sau M1 in loc de Dynamat. Nu prea imi place sa platesc brand-ul ...

13 Apr 2010, 22:56

Ok, 10x.
Locatie ?

13 Apr 2010, 23:19

Bucuresti

20 Apr 2010, 12:05

Anunt valabil in continuare!

30 Apr 2010, 08:16

Din pacate, pretul urca la 389 Lei / pachet.
Pentru cei interesati, nu ezitati sa sunati inainte de o comanda ferma.
In momentul de fata, nu exista material mai ieftin decat Silent Coat.

05 Mai 2010, 11:21

Anunt valabil!

05 Mai 2010, 19:02

Eu tot am asteptat(am vrut un pachet si eu).....am sperat ca scade pretul.....din pacate....a urcat........asa ca trebuie sa renunt la idee...cu parere de rau.

06 Mai 2010, 00:05

Zoki_ Ai PM!

08 Mai 2010, 12:23

Valabil!

10 Mai 2010, 10:51

Anunt valabil!

12 Mai 2010, 14:06

Anunt valabil!

15 Mai 2010, 17:02

Anunt valabil!

20 Mai 2010, 12:13

Stoc epuizat!

Stoc nou pe drum ...

16 Sep 2010, 10:08

Anunt valabil in continuare!

25 Sep 2010, 20:11

Salut. Care este pretul actual?
Multumesc.

25 Sep 2010, 22:35

Ai PM!

26 Sep 2010, 10:16

Vreau sa stiu si eu secretul! :P

26 Sep 2010, 10:53

m-ar interesa si pe mine 10 foi,zi-mi te rog un pret.ms

07 Oct 2010, 15:02

10 foi - 110 Lei

26 Apr 2011, 14:03

Salut!
Sharkky un pret pentru Silent Coat, 2 pachete? = (2*40foi)
si pentru EXTRA SILENT COAT= (2*40foi) pls

Posibil sa iau 1 normal + 1 Extra
Sunt in cautare raport pret/mp bun.
Vreau sa izolez un Mondeo ( portbagaj pana sub bancheta spate, usi , capota sus)
Ajung 80 de foi ?

27 Apr 2011, 11:47

Salut!
Am masina din semnatura. Dupa cum se stie FF1 nu sta prea bine la capitolul izolatie fonica. Unde ar trebui sa izolez ca sa am in cabina zgomotul redus ... dar ca sa nu fie numai PLACEBO ci intr-adevar sa simt diferenta.
Inca ceva ... cum poate sa ma ajute o folie de 0.1 mm ? Nu-mi vine sa cred ca poate sa retina foarte mult din zgomotul de asfalt etc ... Dar nici nu sunt cunoscator al domaniului ... :)
Deci cate foi mi-ar trebui si pe unde ar trebui lipit materialul respectiv? Pot pune si mai multe straturi unul peste celalalt? Nu izoleaza fonic mai bine un material tip burete sau ceva de genu ... ? :D
Mersi anticipat de lamuriri!
Numai bine si sanatate pt. toti! :)

30 Apr 2011, 10:46

Salut!
Boppzoli ajuta, si ajuta mult daca izolezi cam toate suprefetele mari de tabla.

Adica portbagajul tau, capota, fetele de usi, au o suprafata destul de mare supusa unor rezonante/vibratii la frecvente joase. Cad mergi cu 20- 40km/h nu ai sursa de zgomot insa de la 70km/h frecventele de la 70Hz la 250Hz se amplifica foarte mult.
Aceste materiale fonoabsorbante nu vibreaza la aceste frecvente. Imbracand tabla in aceste materiale practic absorbi aceste frecvente neutralizandu-le in proportie de 50-90% ( depinde de materialul folosit).
Eu la 90km/h aud zgomotul de rulare mai tare decat motorul disel. Devina sunt si anvelopele profil V ( sport), care sunt mai zgomotoase.

30 Apr 2011, 15:47

Am inteles ...
Numai ca tu ai Mondeo, iar Mondeo e mult mai bine izolat fonic decat Focusul ... :)
Si cam cati mp de material (categorie mijlocie) mi-ar trebui pentru izolarea totala a masinii si cati kilogrami in plus ar insemna asta?
Multumesc!

30 Apr 2011, 21:36

$1 scrie:$2i cam cati mp de material (categorie mijlocie) mi-ar trebui pentru izolarea totala a masinii si cati kilogrami in plus ar insemna asta?
Multumesc!

Pai eu am calculat la Modeo 8.7mp.
Am cumparat 8mp. Numai in portbagaj si pe lateralele portbagajului am bagat 6 folii 53cm/75 cm. STP Gold Bulk
Iar ca greutate are 3KG / mp
Deci la 8mp, cam 24-25kg. Te gandesti ca ai mereu in masina un copil de clasa 2 :).
Nu iti face griji de greutate..Fa-ti alte griji fete de usi date jos, tapiterie demontata, basici la mana. Dar si satisfactie totala la final.

03 Mai 2011, 13:52

Salut!

In primul rand, imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului, dar starea de sanatate nu a fost una tocmai ok ...
Din pacate, pentru moment nu mai am material de la Silent Coat.
Voi incerca sa aduc de la STP, pachetul silver.
Voi reveni cu informatii in urmatoarele zile.
In mod normal, pentru rezultate maxime in atenuarea zgomotului de rulare, trebuie folosite si alte materiale in combinatie cu insonorizantul bituminos: fononim/pasla, burete cu celule inchise.

03 Mai 2011, 13:55

$1 scrie:$2In mod normal, pentru rezultate maxime in atenuarea zgomotului de rulare, trebuie folosite si alte materiale in combinatie cu insonorizantul bituminos: fononim/pasla, burete cu celule inchise.

STP-ul gOLD l-am cumparat deja si l-am si instalat in portbagaj. Daca mai ai ceva preturi pentru celelalte tipuri de materiele ( burete, pasla , etc) pune aici o oferta de pret, sau pe p.m.

Multa Sanatate!
AI NEVOIE !!!

03 Mai 2011, 13:56

Puteti sa puneti niste preturi si la STP GOLD ?
Subiect închis