Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
12 Apr 2010, 12:57
Salutare la toata lumea,
Se vand 4 bucati cauciuc de vara Pirelli Zero Nero Y98, uzura 10%, foarte putin rulate.
Le dau ca nu le pot omologa pe masina mea FF2 2008 facelift

Pretul nou este de 850 ron bucata:
http://www.depozituldeanvelope.ro/ANVEL ... -8386.htmlsau mai scump
http://www.anvelonet.ro/?page=termek&ko ... R18YPZERXL Pret 400 euro (negociabil) - toate 4. Ca noi.
SAU schimb cu cauciucuri tot de vara 225/40/r18 +/- diferenta (discutabil)
Tel: 0727.718058 Stefan
- Fişiere ataşate
-

-

12 Apr 2010, 19:06
up!
350 euro saptamana asta

Hai ca ma prinde politia si imi ia talonul.
14 Apr 2010, 19:29
300 euro
UP!
14 Apr 2010, 20:52
De, daca le puneai vineri la vanzare le cumparam imediat, nu mai negociam nimic. Asa, sambata a trebuit sa iau cu 850 lei.
Incearca si pe forumuri de masini care au roti mai mari, ca aici slabe sanse sa le dai.
Bafta.
15 Apr 2010, 22:17
hehe, tu ai tot focus. Te riscai sa te prinda politia cu rar-ul? :d
Stai linistit ca am deja un client

, daca nu am mai vb cu cineva si poate mi le schimba.
Up!
16 Apr 2010, 09:05
eu vreau sa imi pun 2 bucati de dimensiunea aia pe spate, ca pe fatza raman cu 225
anvelopele P-ZeroNero de la Pirelli sunt extraordinare ca si aderenta si capacitate de franare
un mare UP de la mine
16 Apr 2010, 17:33
[quote "oachi1980 hehe, tu ai tot focus. Te riscai sa te prinda politia cu rar-ul?
Nu erau pt. focus, erau pt. un A6. Eu am pe 16 si nu le schimb niciodata din cauza drumurilor, acum negociez pentru Y dar tot pe 16.
Parerea politiei nu ma intereseaza, atata timp cat totul se rezolva cu spaga in Ro.
18 Apr 2010, 00:00
pai si daca te opresc politia + rar? s-ar putea sa pice chestia cu shpaga ca nu mai e nea chipiu singur

UP!
18 Apr 2010, 01:38
si daca te opreste rar-ul ce? pe taloanele noi nu sunt trecute dimnesiunile rotilor

dar tu de ce ti-ai luat cauciucuri mai mari? ai si eroare la kilometraj, si trage si masina mai greu cu ele.
18 Apr 2010, 19:01
ce erori? merge brici. Ba chiar imi convine ca avand talon mai mare nu simt ca am jante de 18. Daca aveau talonul mai mic gumele probabil imi mai clantzaneau dintii in gura la gropi/linie tramvai.
Ma uitam azi in autovit la un peugeot 407. avea gume 255/45/r18 si arata exact ca a mea ca si diferente fata de aripa.
E clar ca aia de la RAR au o baza de date cu cauciucuri si jante omologate in functie de masina si an. Nu stiu ce sa zic, poate avem bulan si nu se uita decat la dimensiune janta, vede ca e omologata si ne da drumu'

Vad ca e complicat de dat gume si/sau la schimb. Cred ca raman cu astea si ce o fi o fi
18 Apr 2010, 19:08
[quote="oachi1980]pai si daca te opresc politia + rar? s-ar putea sa pice chestia cu shpaga ca nu mai e nea chipiu singur

Si care e problema, spaga o ia cine scrie amenzile si la sfarsit se imparte.
Sau crezi ca aia de la RAR nu au nevoie de bani?
Nu prea te-ai confruntat cu politia pana acum de nu esti la curent.
18 Apr 2010, 20:40
$1 scrie:$2e erori? merge brici. Ba chiar imi convine ca avand talon mai mare nu simt ca am jante de 18. Daca aveau talonul mai mic gumele probabil imi mai clantzaneau dintii in gura la gropi/linie tramvai.
Ma uitam azi in autovit la un peugeot 407. avea gume 255/45/r18 si arata exact ca a mea ca si diferente fata de aripa.
E clar ca aia de la RAR au o baza de date cu cauciucuri si jante omologate in functie de masina si an. Nu stiu ce sa zic, poate avem bulan si nu se uita decat la dimensiune janta, vede ca e omologata si ne da drumu'

Vad ca e complicat de dat gume si/sau la schimb. Cred ca raman cu astea si ce o fi o fi

Normal ca merge brici, poti sa ii pui si roti de trotineta ca tot brici merge, dar cand in bord o sa iti arate 95km/h tu de fapt ai 100km/h. In plus masina e mai ridicata de la sol, accelereaza mai greu si poti sa ai probleme cu franele. Crezi ca degeaba exista dimensiunile alea standard? toate sunt calculate, dar daca la tine merge brici ce sa zic...succes

uite si un site unde poti sa vezi tot ce ti-am scris
http://www.1010tires.com/TireSizeCalcul ... ion=submit
18 Apr 2010, 23:03
Ce sa mai zic ... merci de info, voi tine cont. Mai studiez. Acolo e modelul american de focus. O fi totusi o mica diferenta intre ala si cel european.
20 Mai 2010, 13:25
SUS cu gumele

Haideti ca e vara, cald, merg brici, super aderenta.
370 euro weekendul asta.