Marca/Model : Ford Sierra Ghia
Caroserie/numar usi : sedan / 4 usi
Kilometraj : 250 000 ?
An de fabricaţie : 1987
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600 / non euro
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : GPL! 10 / 8 / 9 %
Nivel de echipare : full options
Detalii nivel de echipare/dotări : instalatie GPL, caroserie Ghia, vopsea originala, fara rugina, inchidere centralizata, 2 geamuri electrice, oglinzi electrice, reglaj inaltime scaun si centuri, trapa manuala, 2 cotiere centrale, senzor usi-deschise, tapiserie plush bej, ceas digital, cd player cu mp3 kenwood, 2 boxe pioneer pe fata si loc pt ovale 16/9 pt spate, s.m.a.
Detalii nivel de siguranţă : -
Alte comentarii :
DEZAVANTAJE! - din cauza GPL-ului, nu mai fuge ca odinioara, pe scaunul soferului in lateral e rupta tapiseria (15 cm / 5 cm, de la intrat-iesit), la trecerea de pe benzina pe GPL, daca nu se asteapta pe intermediar, masina da usor "in gat" pana se termina complet benzina din carb. (1 min de mers), reglajul lombar la scaunul soferului nu mai functioneaza, dar este setat pe "umflat" pt un confort maxim, farul din dreapta usor crapat (nu intra apa).
SPER CA SINCERITATEA SA NU IMI DAUNEZE. Acestea sunt singurele "bube" majore ale masinii.
AVANTAJE! - motorul de 1600 este luat de la un alt Ford Sierra hatchback (eficientizarea consumului in detrimentul cailor ;(. merge ca uns, fiind nou segmentat, foarte foarte multe piese schimbate recent (pompe, placute, discuri, furtunuri, cablu amb si acc, bucse, filtre ... aproximativ 22 milioane bagate) extrem de confortabila, foarte spatioasa, vopseaua originala impecabila dupa 23 de ani, full options, masina nu a fost NICIODATA implicata intr-un accident (dovada fiind vopseaua orginala) singurul loc unde a fost USOR lovita, fiind aripa dreapta spate, loc in care a fost reparata si in care nu mai exista vopsea originala, nu fierbe motorul.
O vand pentru ca mi-am luat o Skoda Octavia

dar plang dupa ea...
Sincer, prefer sa i-o vand cuiva care stie sa aprecieze o astfel de masina (de aceea am si insirat dezavantajele), si care sper ca va avea grija de ea pe viitor.
Preţ : 990 euro - URGENT!Numele vânzătorului : DRAGOS VITALARIU
Telefon de contact : 0761.35.35.44