Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
15 Apr 2010, 08:55
Vand pompa servodirectie motor 1.6 benzina 101 cai. Provine de la un Focus din 2007, al meu. Este in stare perfecta de functionare. Eu am schimbat-o cu alta, pentru ca in urma unei constatari, mi s-a spus ca e sparta. Dupa inlocuire cu alta pompa, am realizat ca de fapt problema cu pierderea era de la conducta si nu de la pompa. Nu are nici un fel de zgomot sau vajait. Era oricum un mare semn de intrebare pentru mine cum s-a spart pompa asa devreme la o masina relativ noua. Oricum pompa originala de pe masina mea o vand pentru ca nu am mai inlocuit-o, avand in vedere montajul foarte dificil. Am tinut neaparat sa se stie si istoria piesei ca sa nu nasc cine stie ce polemici cum am vazut ca se mai intampla prin sectiunea vanzari. Pretul pentru ea este de 600 de lei negociabil.
16 Apr 2010, 13:08
Up. Pretul e negociabil.
19 Apr 2010, 11:34

Daca gresesc cumva in aprecierea pretului, cineva sa ma atentioneze. Piesa este aproape noua avand in vedere ca si masina este din 2007 octombrie.
22 Apr 2010, 10:48

nimeni nu este interesat? Pot sa fac poze pentru cine este interesat. Pompa este ca noua. UP
29 Apr 2010, 11:30
salut
S-ar putea sa ma intereseze pe mine daca ne mai intelegem la pret , dar si daca se potriveste pe masina mea care este un focus 1.4 benzina 2007. E posibil sa fie codificate individual.Poate o poza nu ar strica.
12 Mai 2010, 21:29
up...scad pretul la 500 de lei. vreau sa o dau pentru ca o tin absolut degeaba.pretul ramane negociabil. daca cineva are nevoie si il ajuta, astept oferte. Nu stiu cat sa cer pe ea, pentru ca eu am cumparat-o pe cea dupa masina noua si am considerat ca un pret mai mic de jumatate este ok. up up up
21 Iul 2010, 22:34
Inca un Up
29 Sep 2010, 07:11
rog un moderator sa inchida topicul pentru ca nu mai este de actualitate, pompa se gaseste in celalalt anunt al meu la un cu totul alt pret. Multumesc