Buna,
Nu am apucat sa verific topicul.
Ca sa iti raspund la nelamurire:
- Topicul a fost creat pentru a vinde in numele unui prieten care m-a rugat. Am mentionat acest lucru.
- La cerere am adaugat poze cu distanta care bat, cat de tare se vad noaptea (Se si vede ca sunt montate pe o masina a prietenului meu - se vede ca bat pe masina mai puternic decat becul galben stock cu filament din fabrica).
- Pretul pe okazii.ro sau alte siteuri sunt de 120 RON. Tu le-ai luat cu 50 RON. (Poti cauta si te vei convinge)
Legat de retur, nu stiu ce sa iti zic... Dar sectiunea este "okazii". Cumperi ce vezi si ce este descris - descrierea am luat-o de pe magazine online. Nu e firma autorizata ca sa fie cu retururi de marfa. Becurile merg, dar e si normal ca sa nu iti lumineze cat un halogen sau cat un xenon (de asta e si pretul de 50 RON). Daca iti veneau arse atunci te-as fi inteles, dar asa: le pui nu iti plac si ce zici? ia sa le trimit inapoi..
Am mai vandut produse pe forum si nu au fost probleme (Se pot verifica posturile mele, am primit si feedback pozitiv), cat si am cumparat.
Imi pare rau ca nu e ceea ce te asteptai, probabil se ocolea aceasta problema daca te documentai mai atent in legatura cu produsul.
O zi buna..
Ultima oară modificat de
aszmhod3us pe 19 Mai 2010, 21:57, modificat de 2 ori în total.