Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
05 Mai 2010, 22:06
actualizare,le mai am inca
05 Mai 2010, 22:35
ma intereseaza pe mine
08 Mai 2010, 23:20
sunt deja vopsite in argintiu metalizat?
10 Mai 2010, 20:57
le mai ai?
02 Iun 2010, 20:18
mai sunt de vanzare?
27 Feb 2011, 10:39
Pleoapele se pot aduce la 7-13 zile pe comanda,aceste sunt din fibra de sticla lucrate foarte bine.
27 Feb 2011, 10:48
Daca la 8 luni raspunzi unei intrebari...
Si da, conform regulamentului are voie sa indice preturi mai bune in anumite conditii:
Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluiasi produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin(nu pe ocazii) si este verificabil
27 Feb 2011, 22:34
E BINE SI DUPA 8 LUNI...
01 Mar 2011, 22:27
$1 scrie:$2aca la 8 luni raspunzi unei intrebari...
Si da, conform regulamentului are voie sa indice preturi mai bune in anumite conditii:
Raspunsuri acceptate intr-un anunt de vanzare
Intr-un subiect ce are ca scop vanzarea unui produs, aveti voie sa scrieti mesaje pentru a cere mai multe informatii, pentru a indica diverse probleme tehnice ale produsului, atat defectiuni cat si incompatibilitati cu diverese modele si pentru a indica un pret mai mic, dar doar daca pretul indicat de dumneavoastra corespunde aceluiasi produs ca cel de vanzare, este nou, la un magazin(nu pe ocazii) si este verificabil
Am raspuns atunci cand am avut produsul,apoi am revenit in cazul in care se mai doreste.
Regula concurentei in cazul acesta nu se discuta,se poate face alt thred unde se poate reclama acest lucru
01 Mar 2011, 22:40
NU este concurenta. Ti-a fost indicat un magazin de unde chiar si tu poti cumpara...