Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand volan piele Focus II

03 Mai 2010, 11:10

Vand volan din piele cu comenzi pe el cu ornamente cromate, pentru Ford Focus ultimul model, fara airbag, fara nici o urma de uzura la doar 150 ron. Unul din ornamentele cromate este exfoliat, se vede in poza.
Fişiere ataşate
problemavolan.jpg
volanfocus.jpg

Re: Vand volan piele Focus II

03 Mai 2010, 13:54

un nr de telefon,se poate?

03 Mai 2010, 15:27

Buna,il mai ai? Il vreau eu.

03 Mai 2010, 16:24

ma intereseaza si pe mine!

03 Mai 2010, 17:46

sold

03 Mai 2010, 18:39

cam aiurea ca ai zis ca ne intalnim sa mi-l vinzi, am fost primul care te-a contactat, si apoi imi trimiti mesaj ca l-ai dat altcuiva..

04 Mai 2010, 14:08

a fost vandut. se inchide.

27 Apr 2011, 16:46

unde gasesc si eu un volan piele?aibag-ul se poate muta de pe un volan pe altul?dar pielea,se poate schimba,se poate imbraca din nou?

12 Sep 2011, 18:48

unde as putea gasii si eu volan de piele cu CC..?nu are cineva?

12 Sep 2011, 18:56

@adryanm: se poate lua airbagul de la un volan la altul, cu conditia sa fie tot in 4 spite. de imbracat se poate imbraca in piele orice volan: si cel care a avut piele si cel care nu a avut, cu alte cuvinte si volanul de plastic poate deveni de piele daca mergi la tapiter.

@christiano88: in general se merge pe principiul primul venit primul servit...fara suparare dar si eu am tinut la un moment dat anumite piese blocate la vanzare pentru ca a zis ixulescu ca le vrea si in final s-a dovedit ca nu le mai vrea...bafta la cautari, ocazii or sa mai fie :)
Subiect închis