Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
07 Mai 2010, 17:22
Salut! Ofer cazare in Predeal la Pensiune Steluta 3 stele foarte confortabila si cu acces facil la DN1 situata la aproximativ 30 km de Brasov.
Pensiunea Steluta, situata in statiunea Predeal, zona Malu Ursului, dispune de 12 camere a cate 2 paturi (9 camere cu pat dublu si 3 camere cu paturi separate).
Camerele au bai proprii, televizor, balcon propriu.
Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, sala de conferinte
Facilitati camere: camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.
Oferta clubford 22-23 mai 950 ron/pensiune!
Oferta clubford 22-24 mai 1800 ron/pensiune!
Oferta clubford perioada de vara:
sambata-duminica 78 ron/camera dubla;
vineri-duminica 150 ron/dubla.
Persoana de contact: D-nul Gandea tel: 0722448242( mentionati clubul ford).
10 Mai 2010, 22:29
Daca ai fi pus si niste poze cu vila, respectiv camerele si zona unde este amplasata, ai fi avut mai mult succes.
11 Mai 2010, 00:43
Avand in vedere ca poze nu sunt, pot sa spun ca este si cam scump
Fara suparare
12 Mai 2010, 09:32
Salut,
150 RON vineri - duminica e scump? Scuze, dar chiar inseamna ca nu mai sunt la curent cu preturile. Eu chiar sunt interesat si, din anunt, inteleg ca acest pret de 150 RON este pe perioada vineri - duminica, si nu pe noapte. Ar insemna 75 ron pe noapte, ceea ce nu mi se pare foarte scump. Ma rog, ma voi mai interesa.
Cu stima,
Leo.
PS: dar conteaza si unde este amplasata, mai exact, ce-i drept. Cam la ce distanta de Predeal.
13 Mai 2010, 13:55
Am fost la o petrecere acolo, nu am stat cazat! E aproape de intrarea dinspre Azuga, deci inainte de pod, o casa mare si galbena cu acoperis rosu pe partea dreapta dinspre Azuga. Se gaseste cam greu pentru ca semnul e mic desi e la DN1. Gazdele f amabile, livingul de la parter f incapator si cu bun gust( merge si petrecere de 50 de oameni).