Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand antena tv masina

13 Mai 2010, 17:54

Antena Tv pt DVD auto, are amplificare, o dau cu 60 lei.

Re: Vand antena tv masina

08 Iun 2010, 23:11

valabil!

09 Iun 2010, 09:55

de ce nu pui si tu o poza? sa se vada antena si conectorul

16 Iun 2010, 21:18

Up!
Ultima oară modificat de gogoasa3 pe 23 Iun 2010, 17:40, modificat 1 dată în total.

20 Iun 2010, 13:03

astea sunt pozele.
Fişiere ataşate
DSCN03370_resize.jpg
asta e antena
DSCN0336_resize.jpg
astea sunt mufele(+,-, si conectorii dela foto 2)
DSCN0333_resize.jpg
Ultima oară modificat de gogoasa3 pe 23 Iun 2010, 17:39, modificat 1 dată în total.

20 Iun 2010, 13:12

pe viitor sa tai si tu conectorii lasand un 10-15cm de cablu pe ei ;)
bafta la vanzare

20 Iun 2010, 17:24

Ms! Up!
Ultima oară modificat de gogoasa3 pe 23 Iun 2010, 17:39, modificat de 2 ori în total.

20 Iun 2010, 21:44

$1 scrie:$2...de...asa'i romanu'!!!

cum anume e romanul asta care te nemultumeste pe tine azi? e cusurgiu, sau e bulangiu ca nu pune botul la prostealal? ce te nemultumeste, ca un om te-a consiliat despre cum sa lasi loc de reparatie la viitoarele stricaciuni pe care le vei mai aduce lucrusoarelor pe care o sa mai vrei sa le vinzi?

ia in calcul ca in pretul unui produs nou "intra" un adaos comercial si un tva (bani care, teoretic, ne folosesc tuturor, ca doar merg la buget; practic e o alta poveste, dar nu e important decat ca un comerciant vinde la pretul la care vinde pentru ca este constrans sa dea si statului niste bani, ca altfel ar putea sa vanda mult mai ieftin) care in cazul celui care revinde, fara acte, trebuie sa zboare din pret (sa zicem ca din 85 ron scadem un tva si un adaos oarecare, si ajungem la 60 ron - merge?)

daca mai pui la socoteala ca acel comerciant da si o garantie reala pe care tu n-ai cum s-o dai, ar trebui sa mai scadem niste 10-20 de procente, si am ajunge la cel mult 50 de ron, corect?

ei bine, daca produsul nu e nici sigilat, nici taxat de stat, n-are nici garantie si, peste toate astea, mai are si mufele taiate (si inca taiate prosteste, de sa nu la mai poata innadi nimeni!) si omul iti ureaza, totusi, bafta la vanzare, tu te plangi ca "....de...asa'i romanu'!!!" ? ei bine, prietene, afla ca esti intr-o grava eroare de judecata, si asta da, chiar este o problema

20 Iun 2010, 22:05

Probabil ca remarca lui gogoasa nu a fost la locul ei dar postul tau, in totalitate, este de doua ori deplasat, nepoliticos, rautacios etc, etc.
Asa fiind, abia postul tau intoarce lucrurile, anume reusesti sa confirmi, sa probezi prin ceea ce gandesti si exprimi, ce spune gogoasa: "asa esti, romane!".

20 Iun 2010, 23:44

$1 scrie:$2nume reusesti sa confirmi, sa probezi prin ceea ce gandesti si exprimi, ce spune gogoasa: "asa esti, romane!".

de acord, chiar asa sunt (nu "cum spune gogoasa", ca nu-mi e clar ce inseamna asta); dar e rau sa iei atitudine? tu, de exemplu, ce ai facut acuma? ai ramsa cu impresia ca l-am agresat pe gogoasa3, este? si te-ai simtit dator sa iei atitudine, este? si ai luat: fara sa te intereseze (ca se pare ca din tot postul meu tu ai inteles atata: ii tin partea lui Florin.b si ma iau de gogoasa3, fara nicio motivatie) mesajul (si anume ca atunci cand vinzi un lucru fara sa fii agent economic platitor de taxe, esti dator sa scazi din pret adaosul comercial, TVA-ul si lipsa garantiei; daca produsul nu mai este sigilat, ba chiar este deteriorat, reducerea trebuie sa fie substantiala), ai hotarat ca trebuie sa ma pui la punct: ok, am prins ideea, nu-ti place agresiunea (in acest caz nu conteaza ca este inchipuita) - sa fii sanatos, nu-ti am grija, nu ma supar pe tine, mersi ca m-ai atentionat

dar o rugaminte tot as avea: explica-mi si mie, in concordanta cu acest citat

$1 scrie:$2ostul tau, in totalitate, este de doua ori deplasat, nepoliticos, rautacios etc, etc.

de ce este postul meu, in totalitate, deplasat
de ce este postul meu, in totalitate, de doua ori deplasat
de ce este postul meu, in totalitate, nepoliticos
de ce este postul meu, in totalitate, de doua ori nepoliticos
de ce este postul meu, in totalitate, rautacios
de ce este postul meu, in totalitate, de doua ori rautacios
de ce este postul meu, in totalitate, etc
de ce este postul meu, in totalitate, de doua ori etc
de ce este postul meu, in totalitate, din nou etc
de ce este postul meu, in totalitate, de doua ori din nou etc

si de ce postul meu intoarce lucrurile? te invit, cu toata seriozitatea, sa demonstrezi ca postul meu a fost deplasat (eu zic ca off topic o fi fosst, dar deplasat in niciun caz, in contextul dat), nepoliticos (am vorbit urat? am folosit cuvinte si expresii intolerabile si insultatoare?), rautacios (in ce mod? ca nu m-am facut ca nu observ ca marfa este deteriorata, sau ca n-am vazut ca Florin.b are dreptate? reiese de undeva ca vreau sa i se intample ceva rau lui gogoasa3?)

Asa ca, daca ceea ce gandesc si ce exprim eu intra in vreun soi de conflict cu ce gandesti si exprimi tu, asigura-te ca esti in masura sa ma pui la punct, si anume plecand de la garantia ca ai inteles (cu exactitate si in totalitate) mesajul care te supara. Si pe urma vorbim.

23 Iun 2010, 17:20

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2...de...asa'i romanu'!!!

cum anume e romanul asta care te nemultumeste pe tine azi? e cusurgiu, sau e bulangiu ca nu pune botul la prostealal? ce te nemultumeste, ca un om te-a consiliat despre cum sa lasi loc de reparatie la viitoarele stricaciuni pe care le vei mai aduce lucrusoarelor pe care o sa mai vrei sa le vinzi?

ia in calcul ca in pretul unui produs nou "intra" un adaos comercial si un tva (bani care, teoretic, ne folosesc tuturor, ca doar merg la buget; practic e o alta poveste, dar nu e important decat ca un comerciant vinde la pretul la care vinde pentru ca este constrans sa dea si statului niste bani, ca altfel ar putea sa vanda mult mai ieftin) care in cazul celui care revinde, fara acte, trebuie sa zboare din pret (sa zicem ca din 85 ron scadem un tva si un adaos oarecare, si ajungem la 60 ron - merge?)

daca mai pui la socoteala ca acel comerciant da si o garantie reala pe care tu n-ai cum s-o dai, ar trebui sa mai scadem niste 10-20 de procente, si am ajunge la cel mult 50 de ron, corect?

ei bine, daca produsul nu e nici sigilat, nici taxat de stat, n-are nici garantie si, peste toate astea, mai are si mufele taiate (si inca taiate prosteste, de sa nu la mai poata innadi nimeni!) si omul iti ureaza, totusi, bafta la vanzare, tu te plangi ca "....de...asa'i romanu'!!!" ? ei bine, prietene, afla ca esti intr-o grava eroare de judecata, si asta da, chiar este o problema

Pai ce faci ma,te autoinviti la discutii? NU observi ca esti cu totul oftopic? Care e problema ta mai exact?Nu te mai arunca aiurea cu capu inainte ca ti-l spargi, ai grija! Vorbesti numai deplasat si n-are rost sa incarci topicul aiurea.
Ultima oară modificat de gogoasa3 pe 23 Iun 2010, 17:36, modificat 1 dată în total.

23 Iun 2010, 17:29

Si purtati va discutia in alta parte. Rog un moderator sa stearga topicurile aiurea si care nu sunt la subiect, multumesc!

23 Iun 2010, 22:45

$1 scrie:$2og un moderator sa stearga topicurile aiurea si care nu sunt la subiect

eventual sa-ti faca si reclama
$1 scrie:$2ai ce faci ma,te autoinviti la discutii?

e forum, nu e nevoie de invitatii,
$1 scrie:$2U observi ca esti cu totul oftopic?

ma scuzi, n-am observat
$1 scrie:$2Care e problema ta mai exact?

ca te obraznicesti - ce e aia "....de...asa'i romanu'!!!"?
altfel nu muream eu de grija maruntisurilor pe care le vinde x sau y, la preturi mai mult sau mai putin nejustificate; am manifestat o atitudine si am argumentat - la tine n-am observat sa combati argumentele, la tine vad numai iritarea ca "ma autoinvit la discutii" - care e maniera ideala, dupa mintea ta? sa vine omul pe topic si sa-ti ceara voie sa discute? eventual sa prezinte si ideile, si tu numai sa le aprobi?

$1 scrie:$2u te mai arunca aiurea cu capu inainte ca ti-l spargi, ai grija!

ma ameninti? imi zgarii masina? ma bati? sau ce nenorociri ma asteapta?
Subiect închis