Marca/Model : Ford Focus
Caroserie/numar usi : hatch/5 usi
Kilometraj : 173.300
An de fabricaţie : 2002 - facelift/prima inmatriculare 2003 achizitionata de la Romcar
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8i/benzina/euro 4 cred dar nu are relevanta ca masina e inmatriculata in RO/115 CP
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 10,5-12/7,5/9
Detalii nivel de echipare/dotări: AC manual, geamuri electrice fata/radio cd sony cu telecomanda, statie magnat, condensator sistem audio/ performance suspension din fabrica/ jante aliaj originale ford cu gume vara michelin pilot primacy 205/50/16/ care mai tin minim si vara asta, set roti de iarna din tabla 195/65/15 cu gume michelin care mai merg minim 2 sezoane, proiectoare ceata, fise bujii spitfire garantate pe viata, oglinzi electrice incalzite, alarma viper.
Detalii nivel de siguranţă : ABS, 2Xairbag
Alte comentarii :
Istoric:
Masina a avut practic 2 proprietari - un prieten bun de-al meu care a avut-o de la firma de la 0 km din 2003 pana in martie 2008. In 2008 firma i-a vandut-o lui iar el mi-a vandut-o mie. Consumabilele au fost schimbate de regula la 10.000km cu mici abateri. Exista carte de service pana pe la 157000 km parca.
Pe langa consumabile au fost schimbate urmatoarele repere:
90.000 km - ambreiaj+distributie
165.000 km - discuri frana fata+spate+placute frana; toata oglinda de pe partea soferului pentru ca mi-a zburat-o o tampita.
168.000 km - alternator inlocuit (exista factura), schimb ulei si filtre (ulei, polen, benzina);
170.000 km - amortizoare (originale motorcraft), flanse si rulmenti flanse, lichid de frana; (exista factura);
173.000 km - carcasa termostat si lichid de racire; bielete antiruliu spate.
Masina nu a fost lovita niciodata. Toata caroseria are vopseaua originala, niciun reper de caroserie nu a fost vreodata vopsit, reparat, inlocuit. In acest moment masina functioneaza impecabil si se accepta testare profesionala in service. ITP valabil pana in 02.2011.
Defecte:
volanul din piele se cojeste (se poate imbraca din nou in piele la 250 RON)
vopsea sarita in partea de jos a portierelor fata (m-am interesat si retusul costa cam 500 RON - tabla nu este ruginita);
mici defecte optice care cred ca in proportie de 90% ies la un polish;
geamul oglinzii dreapta este crapat insa il voi inlocui;
Ce urmeaza a se schimba la masina:
la 178.000km ar trebui schimbat uleiul+ consumabilele+distributia.
Preţ : 17.000 RON NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI
Numele vânzătorului :Gabi
Telefon de contact : PM
Pozele vin mai tarziu un pic.
LE Motivul vanzarii: am batut palma pentru un focus 2008 facelift.
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 14 Iun 2010, 10:09, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu