Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand diverse...preturi f.f. mici

02 Iun 2010, 20:55

Fiindca sunt in proces de amenajare a casei, vand unele elemente pe care doresc sa le inlocuiesc. T
Acestea ar fi dupa cum urmeaza:
- Chiuveta baie cu picior (chiuveta e fara defect, ciobituri, cumparata acum 2 ani etc.) - 100 RON
- Vas WC + bazin semiinaltime + capac - 50 RON
- Baterie monocomanda baie (perfect functionala, cumparata acum 2 ani) - 85 RON
- Chiuveta inox bucatarie cu scurgator (stare f. buna, fara defecte) - 150 RON
- Baterie monocomanda bucatarie (perfect functionala) - 60 RON
- Oglida baie (neciobita, stare f. buna, dimensiuni cca 60cm x 90cm) - 70 RON
- Centrala termica tiraj fortat 24KW (ARCA, fab. Italia, montata 2002, kit de evacuare inclus+termostat ambient, FUNCTIONEAZA PERFECT, toate reviziile preiodice efectuate+program de intretinere si curatare chimica; nu am avut niciodata probleme cu ea. O vand fiindca am cumparat o alta centrala in condensare) - 650 RON

Deocamdata cam astea ar fi ''produsele''.....

Daca cineva e interesat ii pot da mai multe detalii - dimensiuni, stare, livrare, pret.....etc.

Toate preturile sunt putin negociabile.

Ar fi de preferat sa le ia cineva din Ploiesti.

Mai multe relatii la telefon : 0724071548.

Re: Vand diverse...preturi f.f. mici

07 Iun 2010, 12:38

Au mai ramas la vanzare doar chiuveta inox bucatarie si centrala termica.

Am modificat cu ocazia asta si preturile:

-Chiuveta inox bucatarie cu scurgator (stare f. buna, fara defecte) - 110 RON

-Centrala termica tiraj fortat 24KW (ARCA, fab. Italia, montata 2002, kit de evacuare inclus+termostat ambient) - 350 RON

Aceste preturi sunt f. putin negociabile. :)

10 Iun 2010, 17:27

centrala terminca pt ce suprafata e?

10 Iun 2010, 19:04

Salut,
Ti-a zis ce putere are. Suprafata pe care o poate incalzi difera in functie de inaltimea camerelor, de numarul si suprafata ferestrelor, de gradul de izolare termica, destinatia camerei, etc... Toate cele enumerate anterior, intra in calcul necesarului termic pentru un spatiu
oarecare. Centrala termica se alege cu 10%-15% mai mare decit necesarul termic calculat.

Bafta...

10 Iun 2010, 22:54

Centrala termica poate incalzi 2-3 apartamente de 3 camere. Ea a fost folosita intr-un apartament cu trei camere. In general ele sunt supradimensionate atunci cand se aleg.

Ca fapt divers, pentru 3 camere 10KW ar fi suficienti. Centrala are 24KW, deci e acoperitoare.

20 Iul 2010, 08:36

- Centrala termica tiraj fortat 24KW (ARCA, fab. Italia, montata 2002, kit de evacuare inclus+termostat ambient, FUNCTIONEAZA PERFECT, toate reviziile preiodice efectuate+program de intretinere si curatare chimica; nu am avut niciodata probleme cu ea.(O vand fiindca am cumparat o alta centrala in condensare)
350 RON negociabil

P.S. - Rog un moderator sa schimbe titlul topicului in: '' Ocazie! Vand centrala termica apartament, 24KW - 350RON !!! ''

Multumesc!
Subiect închis