Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Schimb sau vand scaune RECARO pt Ford Mondeo 2 ST - split

09 Iun 2010, 12:09

Detalii, poze, preturi ...
Vrei sa vinzi sau doar sa te lauzi ca ai ceva de vanzare :P ?

Re: Schimb sau vand scaune RECARO pt Ford Mondeo 2 ST

10 Iun 2010, 08:28

Topicul deschis de mine se intituleaza SCHIMB[b] sau vand ...., deci prioritar este un schimb cu diferenta, ca sa mai scot si ceva banuti din afacerea cu masina asta. In acest sens vend ce se poate de pe ea, chis si eleron, kit kitul de ST (praguri, spoilere), airbag-uri, unitatea DVD 2 DIN cu touchscreen, etc, pt ca pe mine nu ma intereseaza foarte mult astea[/b]
Daca ai fi citit mai sus ai fi vazut ca am scris cat este pretul la scaune.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 10 Iun 2010, 08:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

10 Iun 2010, 08:30

PS: scaunele sunt cu airbag. Daca nu le dau, sunt disponibile la vanzare si doar airbag-urile (6 sau 8 la numar); astept propuneri.

PPS: e si poza mai sus + trimitere spre un link cu mai multe poze, era suficient sa arunci un ochi.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 10 Iun 2010, 08:34, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min distanta. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" pt. a adauga in mesajul anterior ceea ce vrei sa mai spui.

10 Iun 2010, 08:33

Pretul pt. scaune l-am vazut... te intrebam de preturi pt. restul pieselor de care ai amintit.

10 Iun 2010, 08:45

...ca si in cazul airbag-urilor, ramane valabila mentiunea "astept propuneri". Cel putin la roti am mentionat pretul (care este chiar usor negociabil), la scaune la fel, este mentionat, la airbag-uri ori alte elemente din kitul de ST, evident pretul e in functie de numarul de bucati iar pentru detalii am lasat si un numar de telefon pe undeva. Unitatea Pioneer AVH-P000DVD cu touchscreen, interfete pt bluetooth, Ipod (am si cablu), USB ori Aux + o gramajoara de altye functii, ar cam fi la un 200e. Legat de restul elementelor (eventual si catalizator), astept propuneri decente.
Subiect închis