Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Executam Huse Auto pentru scaune la comanda!

03 Aug 2010, 00:13

Dupa cum zice si titlul executam huse auto pentru scaune la comanda. Momentan am facut pentru Dacia Logan, dar se pot face pentru orice model de masina, daca se masoara scaunele. La ford se pot executa pentru Ford Focus Mk1, dar si pe alte modele daca dispunem de masina pentru cateva ore in care sa executam masuratorile.

Materialul este similar cu cel al tapiteriei originale, iar husele se vor potrivi la fix si au ambele fete dublate cu burete din poliester.

Pretul este de 400 ron, se pot executa si imprimari pe ele (sigla sau alt model, dar la pret se va mai adauga o anumita suma in functie de complexitate). Husele se livreaza prin curier rapid pentru cei care nu sunt din Timisoara.

Atasat este o husa executata pentru Dacia Logan. Voi reveni cu poze zilele ce urmeaza cu un alt model.

Telefon: 0722 29 29 56
Fişiere ataşate
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Re: Executam Huse Auto pentru scaune la comanda!

03 Aug 2010, 04:42

cam mult, eu mi-am facut cu 180 lei si sunt tot din material de tapiterie ! o sa-ti pun si poze mai detaliate daca vrei, doar sa scot masina din service. mi se pare cam exagerat 400 lei.

03 Aug 2010, 12:07

Felicitari ca ai reusit sa le scoti la acel pret, si eu pot spune ca am vazut si la 1000 ron o astfel de husa, si la mai mult! Ti-am scris un mesaj pe privat in care ti-am detaliat costurile. Nu totul tine de pret ci si de calitatea si de tehnica de executie
Atasez imagini cu o alta husa executata tot pentru Logan.
Fişiere ataşate
3.JPG
2.JPG
1.JPG

03 Aug 2010, 12:19

da, probabil sunt mai complexe astea pe care le faci tu, dar nu stiu cat de mult pot schimba pretul aceste mici detalii cum e cel de la reglajul scaunului si mai stiu eu ce diferente sunt intre husele mele si husele pe care le faci tu, materialul din care sunt facute husele mele este tot material de tapiterie, rezistent din cate am vazut cand am pus husele, scaiul cu timpul isi pierde din rezistenta.

pretul nu l-am negociat, m-a dus un coleg de pe forum care si-a facut huse la acelasi om, a fost o diferenta de pret intre ale mele si ale lui, probabil si din cauza ca eu mi-am ales alte culori, dar oricum diferenta de pret a fost mica.

06 Aug 2010, 14:37

ighdaniel o poza si cu huse de ford ?

08 Aug 2010, 18:19

Pretul este de 400 lei pentru orice masina?? Eu as fi interesata pentru un Ford Ka . Si in cat timp este gata comanda?

23 Aug 2010, 21:51

mai este valabil anuntul?
Subiect închis