Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
10 Aug 2010, 21:52
Cateva precizari te rog :
* Parbriz incalzit (DEGIVRARE AUTOMATA): sa inteleg ca e automata functia , intra/iese in functiune ...cand ?
* GEAMURI FUMURII IN 2 NUANTE - DIN FABRICA : poti pune mai multe poze sa vedem exact ce si cum...
LE: Acel "PENTRU PRETETIOSI" - un pic fortat zic eu - merita un mic comentariu , dar ia-o ca un UP de la mine , masina frumoasa si dotata.
11 Aug 2010, 18:48
Pt laurentiu7: multumesc pentru raspuns si iata si comentariile mele:
* Parbriz incalzit (DEGIVRARE AUTOMATA): sa inteleg ca e automata functia , intra/iese in functiune ...cand ?
Este un buton pe consola centrala care dupa apasare incalzeste o rezistenta care este in tot parbrizul si perminte dezaburirea sau dezghetarea imediata a parbrizului; foarte utila iarna pe inghet puternic sau cand parbrizul e aburit.
* GEAMURI FUMURII IN 2 NUANTE - DIN FABRICA : poti pune mai multe poze sa vedem exact ce si cum...
E greu de sesizat in poza nuanta, pot doar sa iti spun ca la geamurile de la usile din spate este ceva mai "deschisa", iar la cele de la hayon si lateralele din spate mai "inchisa".
Da... puteam formula altfel, dar sa stii ca este intr-adevar o masina excelenta, pe care, repet, o vand pentru ca am masina de serviciu - astfel dansa sta in garaj degeaba!
Mi-ar placea ca viitorul ei proprietar sa fie un coleg de pe forum - si sa o pretuiasca la justa valoare.
Numai bine si va stau la dispozitie !
11 Aug 2010, 18:53
Inca ceva ce nu am spus: dupa apasarea butonului pentru incalzirea parbrizului, functia se dezactiveaza singura dupa o anumita perioada (sincer nu stiu care e aceea

, dar mai mica decat cea pentru dezaburirea lunetei) .
11 Aug 2010, 18:55
$1 scrie:$2ateva precizari te rog :
cu voia dvs, fac urmatoarea precizare: degivrarea parbrizului se activeaza automat, impreuna cu cea de pe spate, atunci cand temperatura exterioara este mai mica de 4 grade celsius.
11 Aug 2010, 18:59
requiem: te contrazic, imi pare rau

: se activeaza doar din buton, nu automat (si asta pentru ca este un consumator electric important), ca si dezaburirea spate.
De asemenea mai este un buton care odata apasat seteaza clima pe HI (temp maxima), viteza maxima a ventilatorului, dezaburire parbriz si luneta.
11 Aug 2010, 19:07
Aha.. si daca tu apesi pe buton.. cum mai e functia "automata" ?
12 Aug 2010, 07:06
pai dupa ce apesi pe buton pleaca
automat
hai sus cu C Maxu' pt pretentiosi
12 Aug 2010, 18:40

Automata, dar la buton!

Mai automata de atat nu avem!
12 Aug 2010, 20:37
Nici la Mondeo 4 degivrarea parbrizului nu se activeaza automat. Tot din butonul de pe bord sau de la climatizare (pozitia HI).
Ai un UP si de la mine, frumoasa masina.
12 Aug 2010, 20:52
la mondeo mk3 se activeaza automat iarna cand este frig si se opreste la fel
13 Aug 2010, 10:11
un mare UP! pt.masina
13 Aug 2010, 14:03
Va multumesc, dragi forumisti - de aceea si sper ca viitorul ei proprietar sa fie tot de-al nostru...
07 Sep 2010, 16:40
Sus cu ea 9000 de euro,pomana curata
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 07 Sep 2010, 19:31, modificat 1 dată în total.
Motiv: Avertisment pt. insistenta de care ati dat dovada in a fi off-topic. - split si la arhiva.