Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
19 Aug 2010, 16:32
Vand interfata diagnoza pentru Ford.
Ford Scanner ( este clona interfatei Ford MobyDic 2610)
Programul folosit este Ford Formidable 2.03 si este free.
Interfata este construita sa functioneze pe portul USB
Functii:
Citeste si sterge codurile de eroare specifice ( sunt prezentate si definitiile codurilor de eroare)
Live Date - Citeste toti senzori specifici in timp.
Acees la diferite unitati de control cum ar fi: Ecu motor, Transmisie, AirBag, Abs
Citeste si programeaza injectoare la TDCI
Protocoale supportate:
FORD ISO9141
FORD SCP (Standard Corporate Protocol – SAE J1850-PWM)
FORD CAN (Controller Area Network – CAN ISO11898, SAE J2282)
Masini suportate:
Benzina
KA 1.3i, Fusion 1.6i, Fusion 1.4i, Focus 1.6i, Focus VCT 1.6i, Focus CMAX VCT 1.6i,
Focus CMAX 1.6i, Focus Ghia 1.6, Fiesta 1.4i, Fiesta 1.6i, Mondeo 2.0i
Motorina
Fusion 1.4 TDCI, Focus 1.6 TDCI, Focus 1.8 TDCI, Focus CMAX 1.6 TDCI, Mondeo
2.0 TDCI, TRANSIT 185, TRANSIT Connect 1.8 TDCI, Fiesta 1.4 TDCI
Atentie: Functioneaza doar pe masinile din lista
Pret: 300 lei ( nediscutabil)
Transportul se plateste separat ( aproximativ 12 lei cu Posta Romana si aproximativ 30 lei cu Priori Post)
Pentru mai multe detalii folositi PM, email
mateescu.dragos@gmail.com sau telefon 0721260132
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

31 Aug 2010, 19:36
buna. vreau si eu o interfata. sunt di Bucuresti cum ne vedem?
31 Aug 2010, 19:47
Simplu
Un telefon in prealabil sau un email daca iti este mai usor.
Cu respect.
06 Sep 2010, 21:43
Up!
Precizare:
Softul in varianta actuala scrie injectoare la urmatoarele modele pe care le-am testat:
Ford Focus 1.8 TDCI
Ford Transit Connect 1.8 TDCI
Ford Transit 185
Ford Mondeo 2.0 TDCI
29 Sep 2010, 17:02
salut,m-am tot uitat pe net si nu am vazut o interfata pentru diagnozala Ford Mondeo 2.0 tddi se poate rezolva o diagnoza cu interfata asta de la tine?
29 Sep 2010, 18:02
mattydr67, ai PM.
02 Oct 2010, 15:14
$1 scrie:$2attydr67, ai PM.
messenger: oltyan_mihai2000
03 Oct 2010, 13:00
sifo66, ai PM.
07 Oct 2010, 20:47
Pret Nou: 250 lei
@sifo66 - nu functioneaza pe TDDi doar pe TDCI
@ MirceaMM - daca u raspunzi la telefon sa sti ca nu putem sa ne intalnim.
Pentru masinile ( motorizarile ) de dupa 2007,trebuie sa fac niste teste sa vad daca functioneaza.
Asa ca cine este amator il astept pentru un test.
Bafta
08 Oct 2010, 20:01
Am propus si sustin intalnirea intr-o parcare publica (am precizat-o).
Adaug acum si parcarile de supermarket, dar nu chiar la margine.
Bunul este la tine dar banul este la mine.
Daca doresti sa vinzi (cu proba), astept!
10 Oct 2010, 12:37
Bine o sa vin acolo unde spui tu, suna-ma ca nu ti-am retinut telefonul.
Te salut (" dar nu chiar la margine" - chestia asta nu o iau ca o jignire si o pun pe faptul ca nu esti din Bucursti ca altfel ai fi stiut ca adresa la care ti-am spus sa vi este la 300 metri de locul unde ai propus tu, tot pe B-dul Unirii, "in centru" cun spui tu)
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 10 Oct 2010, 18:34, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
10 Oct 2010, 13:25
salut.
pana la urma functioneaza la focus 2 1.8tdci care e dupa 2007?
mersi.
10 Oct 2010, 13:37
Producatorul softului spune ca sunt acoperite masinile pana in 2007.
Eu am un prieten care are un Ford tranzit Connect 1.8 TDCI din 2008.
Pe masina lui functioneaza.Pe Focus2 1.6 TDCI am incercat la cineva ca a si cumparat, dar pe masini pest 2007 nu am incercat asa ca de ce sa afirm ceva fara sa testez.
Cand voi testa ( ca si eu sunt curios ) te anunt.
Bafta
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 10 Oct 2010, 18:34, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
10 Oct 2010, 13:52
Nu este vorba de intentie de a jigni pe cineva.
Intamplator sunt din Bucuresti (dupa cum se vede si din semnatura mea, aici pe forum) si locuiesc "mult" mai in centru decat locatiile in discutie, Bd. Unirii etc... insa m-am referit la altceva, anume la faptul ca exista destul de multe supermarket-uri la margine de oras sau chiar in comune limitrofe.
Am spus clar ca prefer intalnirea intr-un loc PUBLIC, de exemplu intr-o parcare PUBLICA. Indiferent daca este la 50 metri de centru sau 300 metri sau 7 Km. Asta a fost atunci.
Desi ramane valabil, a intervenit ceva nou.
Ieri am probat o interfata exact precum cea pe care o oferi si am constatat ca NU FUNCTIONEAZA pe masina mea. Pur si simplu mOByDic_3210 merge, OBDkey merge insa aceasta interfata NU MERGE. Acord insa beneficiul indoielii, este posibil sa fi avut ceva exemplarul de interfata pe care am probat-o ieri.
Cum comentezi acest lucru, stii ca interfata pe care o oferi merge pe Mondeo 2.0 TDCI din 2002?
10 Oct 2010, 18:08
@Mircea - O mie de vorbe doi bani nu fac asa ca hai sa terminam cu polemnica ca devine plictisitoare.
Intr-o alta ordine de idei, nu inteleg nimic din ce vrei tu sa-mi spu, ca interfata asta nu merge, mobydic functioneaza sau nu, OBDKey functioneaza sau nu.
Nici nu ma intereseaza, daca vrei sa facem un test, suna-ma si ne intalnim in parcarea aia de care vorbeai tu.
Daca functioneaza pe masina ta, o cumperi, daca nu functioneaza nu o cumperi.
Suna-ma si discutam detaliile la telefon.
Bafta
10 Oct 2010, 19:00
Intelegi mai greu?
Repet:
1. Interfata mOByDic 3210 (ozen) merge pe masina mea.
2. Interfata OBDkey (wireless, BT) merge pe masina mea.
3. Interfata identica cu cea pe care o oferi (oferita de catre altcineva, probata Sambata 9 Oct) NU FUNCTIONEAZA pe masina mea.
In aceste conditii te-am intrebat daca esti sigur ca interfata pe care o oferi functioneaza pe Mondeo 2.0 TDCI din 2002 dar inca nu dat un raspuns.
Inainte de orice posibila intalnire este normal sa dai un raspuns pe ce masini (cu ce motorizari) functioneaza aceasta interfata, daca functioneaza pe masina precizata. Este drept ca ai precizat un numar de masini dar (considerand ca ai mentionat ca merge si pe Mondeo 2.0 TDCI) tii neaparat sa te acuz explicit de minciuna? Nu fac asa ceva...
Mai clar decat atat nu se poate.
10 Oct 2010, 20:03
Mircea imi pare rau ca devii nervos.
Nu am avut intentia asta.
Hai sa conchidem aici aceasta discutie publica.
Eu din pacate nu am facut nici o afirmatie pana acum.
Tu vrei sa testezi interfata inainte de a o cumpara si mi se pare normal.
Daca nu vrei sa ne intalnim sa o testezi si daca functioneaza sa o cumperi, o Ok, nu vreau sa te fortez.
E alegerea ta.
Nu stiu ce ai testat tu sau nu, dar eu am testat-o pe Mondeo 2.0 TDCI si am mai vandut-o la persoane care au Mondeo 2.0 TDCI si la care a functionat, deasemenea ( toate sub 2007, acum caut persoane care au aceasta masina dupa 2007 ca am feeling ca functioneaza si pe acestea dar trebuie sa testez).Eu nu vreau sa te conving pe tine ca nu esti ultimul om care cumpara, dar pierdem timpul cu prea multe discutii pe forum.
Cine vrea sa cumpare, vine la intalnire si face proba, daca functioneaza, cumpara.
Poti sa ma faci mincinos sau cum vrei tu, daca te simti frustrat sau daca te-am deranjat in vreun fel, im cer scuze. Eu propun sa incheiem aceasta conversatie aici ca nu e constructiva si din cate observ nu conduce la nimic.
Iti multumesc pentru intrevedere.
Bafta
10 Oct 2010, 21:03
Salut,
O intrebare ptr un necunoscator dar interesat. Cu aceasta interfata pot vedea erorile masinii la fel cum le vad si cu acea mica combinatie cu tinutul apasat pe butonul de resetare, pus contact....Am facut acel teast, am notat toate erorile. Asa cum am spus anterior, voi vedea aceleasi erori si pe pc? Pot cumva sa le resetez daca sunt neinteresante cu aceasta interfata? Daca imi este de folos si ca vanzator imi poti face o mica demonstratie pe masina sunt interesat de a si cumpara.
Nu ma pricep foarte mult dar sunt dispus sa descopar. Ce pot face mai exact cu ea sa stiu daca merita sa o cumpar.
Am Focus 2 1.6 TDCI 109CP Euro 3.
Cu stima,
Florin
10 Oct 2010, 22:37
Florin
Se pot citi si sterge codurile de eroare la PCM, TCM, AirBag, ABS, DashBoard
( vorbesc aici de masina ta )
Afiseaza live data.
Cam asat face aceasta interfata, defapt softul face toata treaba, interfat nu face decat legatura intre calculatorul masinii si softul de diagnoza.
Erori neinteresante? Ce vrei sa spui? Toate erorile sunt interesante. Daca nu ar exista probleme, erorile nu apar din senin.
Unele sunt trecatoare, adica au aparut in anumite conditii si acelea pot fi sterse, altele care apar in urma unor probleme aflate la sistemele care sunt acoperite (PCM, TCM,AIRBAG,ABS, DASHBOARD) se pot sterge numai in urma remedierii lor.
Nu te supara, demostartii nu fac, pot doar sa o probez, adica iti arat ca se poate conecta pe sistemele aflate pe masina ta si asta e cam tot ce pot face pentru tine.
Daca functioneaza o cumperi o cumperi daca nu nu.
Dar ca sa stii sigur daca iti este de folos, atunci documenteazate si cand esti decis sa cumperi, cauta-ma si atunci facem proba si daca e totul ok, facem tranzactia.
Cu mai mult de atat nu te pot ajuta.
Numai bine
10 Oct 2010, 22:54
O ultima intrebare si ne auzim daca sunt decis sa o cumpar. Interfata o dai si cu un astfel de soft de diagnoza? Daca nu, ai de unde sa imi faci rost de el, pentru a avea tot ce am nevoie ptr a umbla pe acolo?
Mii de multumiri
Florin
10 Oct 2010, 23:06
Florin
Normal interfata se vinde cu softul de diagnoza si driverul pentru interfata.
Eu nu vand decat interfata.
Softul de diagnoza si driverul sunt gratuite.
Pe astea din urma nu le pot vinde ca as incalca dreptul de autor.
Daca nu ai ce face in cursul saptamanii intre 9 si 16 poti trece pe la mine pe la servici si iti fac si o demostartie.
Cand ajunga acasa nu am chef de demostartii ci doar fac proba si incasesz banii.
Dupa cum ti-am spus eu vand o interfata nu tin cursuri de diagnoza ( nu sunt eu in masura sa fac asa ceva ). "Nu am stofa de profesor"
Ai o adresa de email, contacteaza-ma si poate discutam mai multe, iti dau mai multe explicatii.
Nu aici pe forum.
Topicul este deschis pentru a vine de acesat interfat nu pentru explicatii sau alte chestiuni.
Pentru asa ceva exista topicuri dedicate ( banuiesc).
Te salut cu mult respect.
P.S. Interfat aceasta este cea mai ieftina, mai exista si mobydic (al carei clona este acesta pe care o vand eu si care foloseste acelasi softwear dar driverul este diferit) si in rest cea mai ieftina costa undeva la vreoa 450-500 euro si se numeste FoCom, dupa care este VCM/IDS dedicata Ford, care nici nu vreau sa ma gandesc cat costa....
10 Oct 2010, 23:42
@mattydr67: MirceaMM specifica clar Mondeo 2.0TDCi 2002. Nu sub 2007. Pentru ca din 2004 in sus merge orice pe 2.0TDCi. Sub 2004, deci cele fara face-lift, au alt protocol de comunicare, chiar daca mufa seamana cu OBD2. Ma intereseaza si pe mine raspunsul. Si eu stiu concret ca in afara de Ford IDS si MobyDic 3210, nu merge nimic pe Mondeo Mk3 2.0 TDCi intre 2001 si 2004. Chiar daca softul merge, interfata nu stie protocolul de comunicare.
11 Oct 2010, 06:14
@VIPER - am inteles ce vrea MirceaMM.
Cand o sa-mi cada in mana modelul respectiv o sa-i fac proba si iti spun.
Si daca sti tu concret ca numai VCM-ul si Mobydic functioneaza ma scutesti pe mine sa mai alerg sa ma rog de unul si de altul sa vina sa fac o proba.
Cu respect.
11 Oct 2010, 18:48
Eu am spus destul de clar.
Merge si OBDkey (wireless, bluetooth).
Nu mai comentez.
18 Oct 2010, 12:40
Interfata a fost vanduta.
Asa ca nu va mai pot ajuta cu testele.
Se poate inchide.