Ofer spre vanzare urmatoarele telefoane si pocket PC + carcase originale pt. Samsung, voi face update-uri odata la 3 zile conform regulamentului, rog a se inchide posturile mele mai vechi, le-am unit dupa cum se cere. Device-urile descrise dupa cum urmeaza:
- HTC Innovation, smartphone cu Win Mobile 6, proc. 400 mhz, 128 RAM, Bluetooth 2.0 Wi-Fi, GSM 3G etc. display partial patat (se vede in poza), alb, carcasa 8/10 cu urme de uzura. Bateria e originala, touch-ul merge perfect, telefon, wireless, camera 2mpx. functionala, nu are alte probleme in afara de ecran, cu incarcator, 180 lei usor neg.
- HP Ipaq pocket pc 1915, touchscreen 65k culori, rezolutie QVGA, proc. 200 mhz Intel, carcasa originala impecabila, folie pe display, acumulator si stylus originale, fara incarcator, la pretul de 120 lei neg.
- HP Ipaq pocket pc 4150, touchscreen 65k culori, rezolutie QVGA, proc. 400 mhz, bluetooth, wireless, carcasa in stare f. buna, display defect, afiseaza doar albastru, touch si meniu complet functionale. Aparatul e recunoscut prin activeSync, TFT-ul necesita inlocuire, sau ideal pt. piese precum acumulator, carcasa, placa de baza, difuzor, etc. Pret, 80 lei neg. fara incarcator sau cablu USB.
- Telefon mobil cu clapeta Alcatel One Touch cred ca seria 500, un telefon basic, dragut, ideal de rezerva sau pt. a introduce copiii in lumea GSM. Clamshell-ul nu e codat, functioneaza f. bine, arata destul de ok, semne de uzura conform varstei, nu am incarcator la el. Pret mic, 25 lei fix!
- 2 carcase Samsung F480 originale, in stare estetica si functionala f. buna, una cu touchscreen la 35 de lei, cealalta fara la 30 de lei, preturi fixe
- 2 carcase Samsung originale cu tastaturi, model E250 respectiv P180, in stare buna, pret 15 lei pt. ambele.
Nr. meu de tel. este 0740/185/070 si adresa mail sau mess.
muresan_a@yahoo.com. Pozele sunt reale, trimit evident in tara, taxele postale sunt intre 8 si 10 lei in functie de valoarea produsului. Pt. a va lamuri de seriozitatea mea, cautati istoricul meu de pe site-ul
http://www.okazii.ro, sub acelasi user ca si aici veti vedea un istoric de 5 ani cu peste 230 de tranzactii finalizate cu succes.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

-