Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Opel Vectra C / V6 Turbo Diesel

20 Sep 2010, 11:05

Marca/Model : Opel Vectra C
Caroserie/numar usi :Berlina 4 Usi
Kilometraj : 89300
An de fabricaţie :2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 3.0 Euro 4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 10.5 -13/ 6.0 / 8,5
Nivel de echipare : Collection ( Full option )
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS , ESP , CDC , TC , Imobilizator Motor ,doua computere de bord , Faruri Xenon cu functie auto leveling , spalator faruri , Senzori de parcare fata / spate , senzori de lumina , senzori de ploaie , pilot automat , climatronic cu 4 zone , suspensie cu reglare automata , 4 geamuri electrice cu inchidere/deschidere din telecomanda , oglinzi electrice incalzite, pliabile electric cu functie antiorbire +degivrare , scaune incalzite , tetiere active fata/spate , centuri de siguranta cu pretensionare si reglare pe inaltime fata/spate , parbriz incalzit , cotiera cu doua compartimente fata/spate , lumini de ambianta fata/spate , priza de 12V spate , suport pahare spate , scaune fata cu reglaj lombar , stergatoare cu temporizare , CD/MP3 cu 8 difuzoare , buton SPORT cu functie IDS+ , deschidere porbagaj electrica sofer/pasager + descchidere din telecomanda , volan reglabil pe doua axe , plus multe alte optiuni .
Detalii nivel de siguranţă :10 Airbag-uri : 2 frontale , 4 cortina , 4 laterale .
Alte comentarii : Din punt de vedere estetic masina este impecabila , nu a fost lovita niciodata , tinuta in garaj , tapiserie de catifea ( albastru deschis cu panza " perforata " ) , masina a fost cumparata din Romania de la Erebus , are carnetul de service complet cu toate reviziile facute in conformitate cu manualul de utilizator ( toate reviziile sunt facute la Erebus Tehnics ) . Ultima revizie a fost facuta acum 500 de Km la care s-a schimbat , uleiul , toate filtrele , discuri frana fata , placute , filtru de motorina . Din punct de vedere tehnic masina are o singura "problema" , trebuiesc schimbate amortizoarele fata care mai au eficienta doar 45% in rest masina este impecabila si se accepta orice test posibil si imposibil .
Preţ : 9000 Euro negociabil . ATENTIE ! In pret intra si un set de 4 amortizoare originale SACHS !!!!
Numele vânzătorului :Alexandru
Telefon de contact :0744675451

Revin si cu poze !

Re: Vand Opel Vectra C / V6 Turbo Diesel

20 Sep 2010, 12:53

Full options fara trapa, piele si navigatie. Cat e impozitul dupa noua grila?

20 Sep 2010, 13:10

cred ca e in jur de 900 lei.

20 Sep 2010, 13:56

as zice in jur de 2100

20 Sep 2010, 15:11

1 . Dupa noua grila de impozitare este 1600 de ron , daca mai iei in calcul si reducerea pentru " plata la timp " este undeva pe la 1480 .
2 . Modelul vectra c NU ARE TRAPA ca si optiune , cine are vreun dubiu poate sa ia un manual al oricarui model de vectra c si se va convinge singur .

Pentru cine este interesat , masina se poate vedea zilnic in bucuresti .

PS : Nu ma intereseaza schimburi , asa ca va rog sa nu insistati !
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 21 Sep 2010, 19:19, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

20 Sep 2010, 15:27

Vectra C are si trapa. Cel putin modelul non facelift pana in 2006 .

20 Sep 2010, 15:46

Dupa cum am spus , cine are vreun dubiu poate consulta un manual de vectra c in care sunt trecute toate echiparile .
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 21 Sep 2010, 19:19, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".

21 Sep 2010, 12:57

Atat modelul normal, cat si cel cu facelift au ca optional trapa. Se poate verifica f usor pe mobile.de

Amortizoarele alea originale in ce stare sunt, din moment ce zici ca acelea de pe masina sunt la 45% eficienta?

LE: Niste poze ale masinii ar ajuta cu siguranta

21 Sep 2010, 15:39

Ma rog ... nu vreau sa fac polemica pe tema asta , " amortizoarele alea originale " sunt noi in cutie si cu garantie 3 ani sau 100.000 de Km .
Referitor la poze , momentan le am doar pe astea facute cu telefonul mobil ...
FiÅŸiere ataÅŸate
Opel 4.JPG.jpg
Opel 3.JPG.jpg
Opel 2.JPG.jpg
Opel 1.JPG.jpg
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 21 Sep 2010, 19:20, modificat 1 dată în total.

24 Sep 2010, 23:44

Bine ca dai tot felul de detalii, dar nu zici cati cai are.

25 Sep 2010, 09:33

Minim 175! :-"

25 Sep 2010, 10:18

$1 scrie:$2 . Dupa noua grila de impozitare este 1600 de ron , daca mai iei in calcul si reducerea pentru " plata la timp " este undeva pe la 1480 .
!

cum ti-a iesit tie calculul acela?

http://www.capital.ro/articol/lovitura- ... 36566.html

25 Sep 2010, 19:49

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2 . Dupa noua grila de impozitare este 1600 de ron , daca mai iei in calcul si reducerea pentru " plata la timp " este undeva pe la 1480 .
!

cum ti-a iesit tie calculul acela?

http://www.capital.ro/articol/lovitura- ... 36566.html

CP : 193

Am platit impozitul la masina in luna Mai , cu reducerea de plata in avans a fost 727,23 Ron . RCA-ul l-am facut acum 2 saptamani si a costat 351 Ron pe 6 luni . Am intrebat la financiar si mi-au spus ca de la 1 Ianuarie 2011 se va dubla , deci pe la 1600 de Ron ... daca este nevoie pot scana chitanta de la Financiar si polita RCA pentru a le inchide gura celor care posteaza tot felul de sume aiurea si in necunostinta de cauza .
Maine am sa fac alte poze la masina , cele puse prima oara nu reflecta corect starea masini .

PS : Nu vreau sa par ingamfat dar la pretul pe care il cer pe masina chiar nu conteaza cat este imopzitul ...

25 Sep 2010, 20:43

cai ai platit in avans ai scapat. dar in momentul de fata pt motor de 3 L impozitul este 2100 lei. daca nu ai fi platit integral, plateai diferenta pina la 2100 lei.

26 Sep 2010, 08:46

cam scump, 8000 sunt cele cu facelift...

27 Sep 2010, 14:32

$1 scrie:$2am scump, 8000 sunt cele cu facelift...

Si de ce nu o cumperi pe aia la 8000 si te mai obosesti sa postezi pe topicul meu ?????????????????????????????????????????

http://autovit.ro/opel-vectra-C15288162.html

http://autovit.ro/opel-vectra-C14484606.html

http://autovit.ro/opel-vectra-C15265113.html

Daca nu esti interesat de masina si vrei doar sa te bagi in seama cu baietii mai mari ca tine , te invit sa dai cu " praf de mers " :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h

28 Sep 2010, 11:18

Revin cu o precizare , astazi am fost la Serviciul de Taxe si Impozite pentru a clarifica dilema legata de impozitul anual pentru masina . Impozitul platit de mine in luna Mai este calculat dupa noua grila de impozitare ( adica calculatia dubla ) si s-a acordat o reducere de 18% pentru plata in avans . Ca sa fiu mai clar , dupa noua grila de impozitare imozitul se calculeaza astfel : intre 2500 si 3000 cmc suma care se plateste pentru 200 cmc este de 60Ron . Intre 3000 cmc si pana la cat este posibil suma care se plateste pentru fiecare 200cmc este de 150Ron . Motorizarea la masina mea este de 2956cmc si se incadreaza la taxa de 60Ron pe fiecare 200cmc , suma de 1600 de ron fiind o confuzie de calcul a functionarului de la ghiseu . Sper ca acum s-a lamurit problema impozitari si rog un moderator sa stearga postarile anterioare .
PS : Momentan masina este rezervata de un baiat din Bucuresti care mai are nevoie de niste bani pentru a strange suma convenita , va anunt daca se vinde sau nu .

28 Sep 2010, 18:58

=)) hai ca asta e tare. scuza-ma ca tot postez oftopic dar cum sa fi platit tu dupa noua grila de impozitare in MAI cind noul cod fiscal a fost aplicat la 1 iulie. =))

in acest moment pt motor de 3.0L impozitul este 2100 lei. scuze ca ma tot repet

29 Sep 2010, 11:07

$1 scrie:$2)) hai ca asta e tare. scuza-ma ca tot postez oftopic dar cum sa fi platit tu dupa noua grila de impozitare in MAI cind noul cod fiscal a fost aplicat la 1 iulie. =))

in acest moment pt motor de 3.0L impozitul este 2100 lei. scuze ca ma tot repet

Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun , dar se pare ca nu prea ai fost la scoala cand trebuia [-X ...
Am precizat foarte clar , intre 2500 cmc si 3000 cmc impozitul se calculeaza la 60ron pe fiecare 200cmc . Deci daca faci un calcul simplu , adica un calcul pe care il face orice copil de clasa a-III-a ai sa vezi ca impozitul este 900 Ron pe an . Ce depaseste 3000cmc inclusiv se calculeaza la 150 Ron pe fiecare 200 cmc , iarasi daca faci un calcul din ala de clasa a-III-a ai sa vezi ca abia atunci impozitul este de 2200 Ron pe an . Cu riscul de a ma repeta , mai spun inca o data ca masina mea are 2956 cmc si impozitul se calculeaza la 60 Ron pe 200cmc .
Cand am platit impozitul im Mai mi s-a spus ca scadenta pentru 2010 este in luna Martie 2011 si ca nu poate sa-mi calculeze decat dupa noua forma de impozitare dar ca imi poate acorda o reducere pentru plata in avans . Daca m-au pacalit sau nu ... mi se falfaie !!!!

Acum ce nu inteleg eu este ce te tot CENZURA pe tine grija cat este impozitul la masina mea ! Nu poti sa dormi noaptea sau ce problema ai ????????????????????

29 Sep 2010, 11:40

@Alex Focus, nimeni nu vrea sa te impiedice sa vinzi masina, a venit vorba de impozit si raspunsul trebuie sa fie conform cu realitatea. Astfel, in primul rand nu exista categoria 2500-3000cmc ci 2601-3000cmc, unde te incadrezi si tu.

Pe site-ul anaf se gaseste codul fiscal si normele metodologice de aplicare.

Astfel, pentru categoria mai sus mentionata, in anul 2009 prin Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004, actualizata de OUG Nr. 46 din 13 mai 2009 şi HG 616 din 20 mai 2009 se impune o impozitare de 60lei/ 200cmc, deci prin consecinta impozitul era 900 lei.

In anul 2010 s-a actualizat Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 cu OUG 82 din 8 septembrie 2010 si se impune pentru categoria la care te incadrezi o impozitare de 144lei/ 200cmc, deci prin consecinta un impozit de 2160 lei.

Dupa cum am zis, informatiile sunt de pe site-ul ANAF: http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF

Codurile fiscale le gasiti aici (pentru anii 2007, 2008, 2009, 2010): http://www.anaf.ro/public/wps/portal/AN ... /Codfiscal

La titlul IX, Cap 4, Art. 263, aliniatul 2 gasesti exact ce am zis eu, pun si scurtatura aici ca sa fie mai usor de gasit ;) : http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Co ... c244064398

29 Sep 2010, 12:10

Sincer sa fiu ... nu stiu ce sa mai zic si si nici ce sa mai cred ... nu inteleg de ce exista discrepanta asta intre informatiile de pe site-ul anaf si cele pe care le primesti la ghiseu . Tot ce am postat sunt informatii primite de la Finate Publice sector 6 .

Oricum ar fi , masina se vinde la un pret mai mult decat decent si merita fiecare banut !

29 Sep 2010, 12:50

Intervin şi eu rabinic: amândoi aveţi dreptate :D

Codul Fiscal modificat a intrat în vigoare la 1 iulie. Ceea ce înseamnă că, pentru primele 6 luni se aplică grila veche, adică un impozit de 900 lei (din care a plătit 700+ cu deducerea de plată în avans). Fiindcă a plătit integral, anul acesta nu i se mai aplică noua grilă. Anul viitor, va plăti ceva mai mult decât dublul "tarifului de listă", calculat la noua grilă, respectiv 2160, probabil undeva spre 1900 lei dacă plăteşte integral în avans şi se mai aplică reducerea).

Acum, nu ştiu procedurile, dar este posibil să se ceară o diferenţă de impozit pe 2010, adică undeva spre 700 de lei, deşi nu ar fi tocmai corect.

29 Sep 2010, 13:02

@zaboss, stiu ca amandoi aveam dreptate, de aceea am specificat si impozitul stabilit in 2009. Problema se punea cat va plati noul proprietar.

Ar fi o aberatie daca s-ar aplica o diferenta de impozit, dar cum zicea si Alex, informatiile sunt asa de confuze ca habar nu mai ai pe cine sa crezi, oricum e varza tot...

@Alex Focus, bafta la vanzare

29 Sep 2010, 18:55

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2am scump, 8000 sunt cele cu facelift...

Si de ce nu o cumperi pe aia la 8000 si te mai obosesti sa postezi pe topicul meu ?????????????????????????????????????????

http://autovit.ro/opel-vectra-C15288162.html

http://autovit.ro/opel-vectra-C14484606.html

http://autovit.ro/opel-vectra-C15265113.html

Daca nu esti interesat de masina si vrei doar sa te bagi in seama cu baietii mai mari ca tine , te invit sa dai cu " praf de mers " :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h :-h

nici o masina din linkurile afisate de tine nu seamana cu a ta, vrei sa pun si eu linkuri cu 6000?.....si dupa ce limbaj folosesti cred ca esti si retardat!!! bafta la vanzare!

30 Sep 2010, 10:23

Nu inteleg de ce la fiecare topic de vanzare trebuie sa apara cate un milog care sa mute dialogul de la limita bunului simt la limita penibilului ... Te-am mai intrebat , de ce nu le cumperi pe alea la 8sau 6 mii ???
Intradevar , doua din cele trei link-uri prezinta modelul cu facelift dar in primul este prezentat modelul GTS care este mai slab din punct de vedere al echiparii . Sincer ma simt prost ca trebuie sa port aceasta discutie penibila cu un om care nu are capacitatea de a face diferenta intre un nivel de motorizare/echipare si altul . Si la fel de sincer va spun ca nu inteleg de ce se merge pe idea ca daca dintr-o suta de masini care au pretul de zece mii exista una la 1000 de euro se catalogheaza ca fiind pret de referinta .
Nu vreau sa-ti mai spun decat atat . ESTI PENIBIL PRIETENE :-?? !!!!

PS : Ma intristeaza faptul ca atunci cand folosesti o functie a forumul gresit sau postezi ceva deja existent moderatorii forumului sar ca arsi cu warn si anulare de posturi DAR atunci cand cineva jigneste fara motiv sau strica un topic cu postari de genul " cam scump , in partea cealalta era mai ieftin " sau " lasa ca stiu eu ca nu face banii astia " sau " in ce stare sunt amortizoarele alea noi ???? " si tot felul de alte magarii se considera a fi o discutie pertinenta ...

04 Oct 2010, 09:50

Masina inca isi asteapta un nou proprietar .
Pret in scadere 8700 ... la care se mai adauga un set de cauciucuri noi Bridgestone Potenza >:/ >:/

Super OFERTAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!

07 Oct 2010, 17:38

Up !

11 Oct 2010, 09:05

Ultima strigare , 7000 URGENT !!!!

Valabil pana la sfarsitul saptamanii !

14 Oct 2010, 23:49

Up
faina masina, dar cu parere de rau nu cred ca se va vinde asa de usor, motivul fiind motorul...3.0 L
A fost Mondeo TitaniumX 2.2 TDCI pe forum care ma atragea, dar cand am vazut ca dupa noua grila de impozitare + RCA se apropie de 2000 de lei, am lasat-o mai moale.
Poate te intrebi unde bat...cand cineva cumpara o masina se gandeste si la costuri pentru ca degeaba iti iei Ferrari daca nu poti sa ai grija de el.
In orice caz, spor la vanzare. Pacat ca nu se pot vedea pozele ca mi-ar fi placut sa o vad.

15 Oct 2010, 10:10

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php ... -v6-turbo/

Din pacate la noi in tara o masina se valorifica dupa ce impozit platesti la ia ... sincer vorbind acum ... la 7000 de euro nu cred ca mai conteaza chiar asa mult impozitul !
Am prieteni care ma considera nebun la cap ca cer doar banii astia pe ea , dar asta este situatia , vreau sa scap de ratele de la un leasing pe care il am la alta masina ...
Subiect închis