Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Ford Mondeo 1.8 benzina Ghia, an fabricatie 1996

03 Oct 2010, 14:34

Marca/Model :Ford Mondeo Mk 1, negru metalizat
Caroserie/numar usi :Hatchback, 4/5 usi
Kilometraj : 79000 km reali, carte service
An de fabricaţie : 1996
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8 benzina, Euro 2
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 10.6/6.2/8.4
Nivel de echipare : Ghia
Detalii nivel de echipare/dotări :Insertii de mahon, cotiera fata-spate, AC, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice, oglinzi electrice, parbriz cu devigrare (dezaburire) electrica, proiectoare de ceata, lumina pedalier, scaune cu reglaj electric, volan+schimbator de piele, computer de bord, jante aliaj...si altele care nu-mi vin acum in minte
Detalii nivel de siguranţă : ABS, SRS/Airbag, centuri pretensionate
Alte comentarii : Masina este in tara de o saptamana (import Germania), impecabila tehnic si optic, repet kilometri originali, unic proprietar nascut in 1938, pastrata in garaj, fara urma de zgarieturi, rugina, indoituri, etc. Dedesubtul masinii este de asemenea fara rugina, totul original, stare perfecta. La 73300 km inlocuit in Germania: Distributie, ulei si filtre, 4 cauciucuri noi, placute + tamburi de frana, de asemenea lichidul de frana inlocuit. La 79 000 km inlocuit de catre mine: Lichid servodirectie original Ford, ulei transmisie Aral cu specificatiile de catre Ford respectate.
Preţ : 1850 Euro negociabil (neinmatriculata)
Numele vânzătorului : Tabrea Alin-Nicolae
Telefon de contact : 0748 877 011
Pozele vor veni saptamana asta cand am sa am timp, rog moderatorii sa nu stearga anuntul din acest motiv. Multumesc!

Re: Ford Mondeo 1.8 benzina Ghia, an fabricatie 1996

03 Oct 2010, 16:38

poze int/ext?

Re: Ford Mondeo 1.8 benzina Ghia, an fabricatie 1996

03 Noi 2010, 22:21

Vandut! Rog moderatorii sa inchida topicul si le multumesc!
Subiect închis