Marca/Model : Ford Mondeo
Caroserie/numar usi : "Hatchback" ; 5 usi
Kilometraj : 103500
An de fabricaţie : 6/2002
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1999, benzina, Euro 4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 11L / 7L / 9L
Nivel de echipare : GHIA
Detalii nivel de echipare/dotări : Climatronic, Computer bord, Servo-directie, Inchidere centralizata, Parbiz cu incalzire, 4 Geamuri electrice, Oglinzi electrice si incalzite, Oglinda interior heliomata electric, Faruri cu xenon + spalator far (originale), Proiectoare de ceata, Scaun sofer reglabil electric pe inaltime, Scaune fata incalzite, Volan de piele reglabil inaltime si adancime, Schimbator viteze imbracat in piele, Radio CD cu comenzi volan, Cotiere fata/spate, Jante originale Ford 17" cu cauciucuri bune, Folii Llumar pe toate 4 geamurile omologate.
Detalii nivel de siguranţă : ABS + EBD, IPS si 6 airbag-uri
Alte comentarii : Optional se dau si 4 Jante de tabla 16" cu cauciucuri iarna!
Masina am cumparat-o personal din Germania in Aprilie 2010 si tot in aceeasi luna am si inmatriculat-o in Romania. Am cumparat masina la ~97.000KM cu
Carte Service completa, am facut revizia la 100.000KM insa nu am fost la reprezentanta; penultima revizie a fost facuta pe la ~85.000KM la reprezentanta FORD din Germania. Masina a avut un singur proprietar in Germania iar eu sunt singurul din Romania! In fine, masina este intr-o stare IMPECABILA!
Preţ : 6400 EURO Negociabil; nu sunt interesat de variante!
Numele vânzătorului : Silviu I.
Telefon de contact : 0723.993.728 / 0768.659.592 sau pe mail la
silviuiliescu@yahoo.com
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

-

-