andreylungu imi cer scuze ca iti ruinez topicul insa trebuie sa ii explic ceva colegului nostru Marinescu_Aurel: amice nimeni nu contesta fiabilitatea marcii DELL! Acesta este un topic de vanzare. Daca tu vroiai sa faci o fapta buna, putea folosi mesajele private asa cum le laudai in postul tau!
Ceea ce Bogladen incerca sa spuna era ca el care lucreaza la Altex a vandut un astfel de laptop
NEFOLOSIT cu 2 ani vechime. ADICA timp de 2 ani a stat pe raft si s-a pus praful pe el, nu a fost folosit timp de 2 ani!!!
Te rog sa uiti la urmatoare configuratie si sa intelegi ca la pretul de 22 de milioane acum iti poti lua un laptop cu o alta tehnologie si care are performante ce nu se pot compara:
http://www.emag.ro/notebook_laptop/note ... p271815649Ideea mea era simpla: la componentele de pc-uri si la laptopuri, la fel ca la masini, daca ti le cumperi noi, ti le iei la un asa pret pentru a le folosi tu caci cu siguranta nu este o investitie. Preturile scad extrem de mult, chiar si daca are o mica uzura. Ce vroiam eu sa subliniez era ca dupa 2 ani de folosinta va trebui sa scazi mai mult de 20% din pretul initial pentru a il vinde. Este un lucru evident si arhicunoscut.
Eu daca acum imi cumpar laptopul din link-ul de mai sus, in decembrie il voi putea da cu 19 - 20 de milioane si nu mai mult!
Nimeni nu se va indrepta sa cumpere de la mine daca pretul meu este relativ apropiat de cel de la magazin, chiar daca produsul este aproape nou(asta in conditiile in care vand un produs cu tehnologie care se produce in prezent si nu care este deja de domeniul trecutului)! Repet(poate va pricepeti mai bine la masini): ESTE EXACT CA LA MASINI!!!
Imi cer scuze din nou pentru ca ti-am poluat topicul. Poate un moderator va face curat si va lasa doar lucrurile importante in acest topic.