02 Dec 2010, 00:26
02 Dec 2010, 01:37
02 Dec 2010, 01:41
02 Dec 2010, 08:18
$1 scrie:$2De ce nu Patent Philips si altor tzepari
Cele de mai jos nu urmaresc sa denigreze in nici un fel imaginea unor companii onorabile ca PHILIPS,BOSCH sau SIEMENS.Scopul este insa acela de a face distinctia clara intre produsele de o calitate deosebita ale acestor companii si produse de o calitate discutabila ce le sunt bagate pe git clientilor creduli de comercianti pusi pe tzepe .Deasemenea dorim sa aducem la cunostiinta celor ce citesc aceste rinduri ca in China se fabrica si produse de foarte buna calitate,acestea ajungind insa mai rar la noi deoarece au un pret mai ridicat iar scopul majoritatii comerciantilor ce aduc marfuri din China este pur si simplu acela de a avea un profit cit mai mare.Cum?!? Este simplu:cumperi cit mai ieftin si vinzi cit mai scump.Dar daca la aceasta teorie de baza a comertului mai adaugi si un nume sonor care nu are nici o legatura cu produsul comercializat,atunci rezulta o MARE TZEAPA.Am decis sa luam atitudine dupa ce multi clienti si colaboratori ne-au sesizat in legatura cu acest fapt,culmea fiind insa ultima expozitie de tuning la care am participat si unde am auzit destui potentiali clienti ce faceau aprecieri pe aceasta tema,ba chiar pierzind citiva dintre ei (putini,e drept) pentru care nu caliatea produsului,lumina emisa,intensitatea acesteia sau temperatura de lucru au contat.Importante au fost doar abtipildurile de pe becurile si ballast-urile unor instalatii xenon comercializate la citeva standuri mai departe la preturi mult mai mari ca ale noastre.Doresc sa se inteleaga foarte clar ca aceste produse le putem importa si vinde si noi,ba chiar la un pret mult mai mic decit al celor ce vind acum astfel de produse contrafacute flagrant.Asta insa ne-ar include si pe noi printre TZEPARI
In primul rind trebuie sa precizam foarte clar ca PHILIPS , BOSCH sau SIEMENS pur si simplu NU FABRICA ballast-uri xenon .Le veti gasi pe piata ca Patent Philips , Bosch HID , Siemens HID
In al doilea rind trebuie sa precizam foarte clar ca PHILIPS nu produce becuri auto decit in Europa in fabrica din Olanda
02 Dec 2010, 23:13
02 Dec 2010, 23:31
03 Dec 2010, 07:04
03 Dec 2010, 20:20
03 Dec 2010, 21:10
04 Dec 2010, 18:38
05 Dec 2010, 20:31