Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
03 Dec 2010, 16:53
Daca masina nu a fost lovita frontal, atunci ce faceai cu toate piesele astea
Dobos Gyorgy Post subject: Re: CENTROCAR - Piese si consumabile FORDPosted: Mon Sep 20, 2010 12:40 pm
Imi faceti va rog oferta pentru WF04XXWPD46U20820
Piesele necesare sunt incercuite cu rosu pe pozele atasate.
1 la conductele de clima cele 2 lungi care intra in habitaclu
2 conducte clima cea intre rezervorul de freon si compresor
3. conducte clima cele intre radiator si compresor
4. radiator racire motor
5. furtunele de la radiatorul de racire
6. suport bara fata sub far dr
7. tub aer intercooler
8. cot antigel
9. capac distributie
10. suport balans cv
11. deflector aer radiator
12 aparator pietre
13 grila fata cromata
SAU CU ASTEA?
Dobos Gyorgy Post subject: Re: Reducere de preturi la piese shPosted: Thu Sep 16, 2010 4:11 pm
Car: Focus Ghia Sedan, 2.0 TDCI, 136CP
VIN: WF04XXWPD46U20820 Buna ziua,
Pentru
Ford Focus 2.0 TDCI 2006
M-ar interesa urmatoarele piese (Unde nu iti este clar pot sa iti trimit poze din programul de piese):
1 far ceata dr. En Fog lamps front RH
2 grila capota cromat En Radiator Grille Chrome Finish
3 suport bara sub far dr En Bracket RH 17C886 in 12 Picture
4 intaritura bara fata En Cross Member Assy 10922 in 12 Picture
5 radiator racire En Radiator Assy Coolant
6 traversa inferioara radiator En Support Radiator 16138 in 14 Picture
7 carenaj aripa fata dr En Trim Wheelhouse RH Front
8 prelungire carenaj aripa fata st+dr deflector air in 15 Picture ( with all Bolt)
9 conducte clima fara rezervor En Air Conditioning all in circle in 10 Picture
10 baie ulei Pan Assy Engine oil
11 alternator Alternator 120 A
12 cot antigel pe bloc Water Manifold allin circle in 2 Picture
13 senzor arbore cotit crankshaft position Sensor
14 capac distributie En Timing gear covers (belt) in circle in 5 Picture
15 furtun apa de la carcasa termostat la radiator Hose Radiator Cooling all in circle in 13 Picture
16 tub aspiratie turbo gros
17 pompa ulei cu pinion
18 lant pompa ulei oil chain and oil pump all in circle in 6 Picture ( with all Bolt)
19 furtun evacuare gaze carter
20 caseta directie
21 balamale capota fata Hinge Hood RH, LH
22 deflector radiator st+dr deflector radiator 8310A RH LH, in 15 Picture
23 deflector radiator sup deflector radiator 8327 in 15 picture
Acum sa nu-mi zici ca nu a fost lovita, sau ca le schimbai asa aiurea ca nu te cred. VIN-ul parca e acelasi. Deci a fost sau nu lovita?
03 Dec 2010, 17:05
Uite pun si link-urile catre topicurile in care cereai oferte de piese
1.
viewtopic.php?f=129&t=42658&p=779828#p7798282.
viewtopic.php?f=129&t=34622&p=781478#p7814783.
viewtopic.php?f=130&t=33695&p=779806#p7798064.
viewtopic.php?f=130&t=54547&p=779798#p779798Acum sa nu zici ca nu ai habar, ca masina nu a fost la tine, bla... bla... ca vad ca e pusa de tine la vanzare inca din 2008, de cand era in leasing.
viewtopic.php?f=21&t=23939&p=329702#p329702Si in 2009 cand anuntul are si poze
viewtopic.php?f=21&t=37954&p=525068#p525068Deci masina a fost sau nu lovita? Mi-am dat si eu seama ca nu are legatura cu cea de la dezmembrari, dar am intrebat asa de curiozitate.
04 Dec 2010, 22:49
Joe 06, imi pare rau dar ai banuieli gresite deoarece masina cu doua usi a fost lovita si am cerut oferta sa incerc sa o repar dar nu am reusit deoarece costa prea mult. Oricum nu cred ca iti sunt dator tie cu explicatii dar daca neaparat doresti putem sa ne ne intalnim si sa testezi masina unde si cum o doresti si te vei convinge.
04 Dec 2010, 23:09
@Dobos Gyorgy:
Pentru moment nu te acuza nimeni de frauda, doar facem o investigatie in legatura cu anuntul de vanzare si posturile in care doreai piese.
Neregularitatile sunt legate de VIN...din moment ce ai doua masini si cealalta este lovita...de ce nu ceri piese folosind VIN-ul aceleia?
Un alt aspect ar fi faptul ca masina are modificari ale asptectului...spre minus - jante, capota.
Imi pare rau sa iti spun..., dar pentru moment dovezile arata spre inca o tentativa de frauda pe acest forum.
Acum, tu nu trebuie sa ne dai nici o explicatie, dar tinand cont de posturile care se gasesc in acest moment in acest topic, sansele tale ca sa vinzi masina cuiva de pe acest forum se afla sub 10% (ca sa fiu generos), DAR daca tot ce spui tu este adevarat si nu aveam de-a face cu o frauda...atunci va trebui sa aduci argumente si dovezi care sa demonstreze contrariul.
Cu stima si respect (pentru moment)
Top Cat
04 Dec 2010, 23:33
Daca omul accepta orice test nu vad unde este problema,daca i s-au schimbat(adaugat)unele elemente asta nu inseamna ca a fost avariata,sau daca omul cerea niste piese nu stiu pe ce topic.Eu cred ca la o testare amanuntita se pot gasi urme(indicii)de la o avarie.
Respect 4all!
04 Dec 2010, 23:41
O testare amanuntita ar trebui , dar nu este garantat. O masina lovita...poate fi facuta sa arate ca noua...tot ce trebuie sa faci este sa bagi bani in ea. Cu parere de rau...nu este un motiv suficient de bun.
05 Dec 2010, 00:01
Cine este interesat de mașină și are niște dubii o poate testa și orice viciu de reparație se poate constata f.ușor de un service autorizat ford.
Vă rog să nu mai postați offtopic.
05 Dec 2010, 00:39
$1 scrie:$2oe 06, imi pare rau dar ai banuieli gresite deoarece masina cu doua usi a fost lovita si am cerut oferta sa incerc sa o repar dar nu am reusit deoarece costa prea mult. Oricum nu cred ca iti sunt dator tie cu explicatii dar daca neaparat doresti putem sa ne ne intalnim si sa testezi masina unde si cum o doresti si te vei convinge.
Nu-mi esti dator, dar daca vrei sa o vinzi ma gandesc ca trebuie sa spui adevarul potentialului cumparator. Daca nu vedeam cererile de piese si VIN-ul, ma urcam cu cineva in masina si veneam sa o vedem/cumparam, el nu eu, in baza informatiilor furnizate de tine. Dupa 400 de km pana la tine, banuiesc ca esti din Mures ca asa am vazut in poze, cum crezi tu ca se simtea omul ala cand vedea ca masina a fost lovita frontal, destul de bine. Tie ti-ar conveni sa faci cateva sute de km. si sa constati ca masina a fost facuta zob.
Masina cu doua usi e lovita foarte rau pe partea stanga fata si in spate. Tu ceri piese pentru partea dreapta fata, de spate nu ai zis nimic pe nicaieri. Deci, explicatia asta nu e prea plauzibila.
Bafta la vanzare, ca pe mine nu ma mai intereseaza.
05 Dec 2010, 00:44
$1 scrie:$2aca omul accepta orice test nu vad unde este problema,daca i s-au schimbat(adaugat)unele elemente asta nu inseamna ca a fost avariata,sau daca omul cerea niste piese nu stiu pe ce topic.Eu cred ca la o testare amanuntita se pot gasi urme(indicii)de la o avarie.
Respect 4all!
Tie ti-ar conveni sa mergi pe timpul si cheltuiala ta pana in Mures, Timisoara, Iasi sa constati ca o masina a fost lovita? Asta in conditiile in care vanzatorul te asigura telefonic sau scrie in anunt ca masina nu are nici o lovitura. Eu sunt sigur ca nu-ti convine dar...