Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Focus 2 un pic altfel de vanzare

29 Dec 2010, 16:32

Salutam

Prezentare pe scurt :
an 2005 ,1.6 16 valve , 95000 km , focus hb , culoare gri met, faruri negre orig cu angels eyes si csenoane ,ploape far , eleron lester , body kit de la Mihai r gen CarLovinCriminals, filtru aer sport BMC cu turbinita incorporata , admisie fortata , ceva cai in plus , discuri de frana zimmerman , suspensie kylen (dar am si arcurile orig) garda mica la sol , tipsuri inox , ornamente borla (evacuare dubla), schimbat player cu cel oval schimbata comanda de clima cu cea noua , muzica adica ceea ce a avut viper_x am eu (dif mac audio proflat , fata-spate , subwoofer re-se , statie road-thunder), dvd in tetiere , alarma cu pager si ridicare de geamuri , stopuri generatie noua , becuri cu led , camera video de mers inapoi , jante y orig cu anvelope noi pirelli de vara si niste ciudatenii de iarna ....cam atat . Arata bine , suna foarte bine si functioneaza super ok !
Bla blauri ... am si carte service ...si se cunoaste istoricul . Pret 6500 euro dar este foarte fix .

Vreau sa o dau pentru spatiu nu din alt motiv ,avand in vedere cat am investit in ea, sau o dau la schimb cu un modeo dar nu mai vechi de 2006.

Masina poate fi vazuta si pe topicul "focusul meu"
O sa revin si cu poze ...

Re: Focus 2 un pic altfel de vanzare

29 Dec 2010, 16:52

am uitat de cruise control si dual climatronic ....

30 Dec 2010, 11:42

Salutam

am revenit cu ceva poze ... nu sunt prea grozave . Gumele de iarna nu sunt ceva super bun (dar sunt noi noute ) ca cele de vara (tot noi noute sunt) pirelli.
Fişiere ataşate
spate dreapta.jpg
spate 2.jpg
roata.jpg
lateral stanga.jpg
lateral dreapta.jpg
fata.jpg

31 Ian 2011, 04:42

Salutam

s-a vandut se poate inchide.

06 Mar 2011, 15:48

Salutam

rog frumos D-lor Moderatori sa inchideti , s-a vandut de mult.

Multumesc.
Subiect închis