Mă ocup de crearea site-urilor web (pagini web sau webdesign). Mă puteţi găsi şi pe
www.contiu.ro, pe mail la
cristi@contiu.ro.
Fiecare site este dinamic şi benficiază de :- concepţie grafică personalizată şi adaptată nevoilor dumneavoastră;
- transpunere optimă a graficii în pagina web, direct în cod-sursă, pentru control deplin asupra rezultatului, asigurarea afişării corecte pe întreg spectrul de browsere şi timp de încărcare minim;
- asigurarea corectitudinii redactării codului-sursă prin validarea acestuia la standarde stricte ( XHTML 1.0 Strict );
- panou de administrare (CMS propriu - capturi de ecran) adaptat nevoilor dumneavoastră, foarte uşor de folosit, care vă permite administrarea facilă a întregului conţinut al site-ului;
- optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare (SEO) şi consultanţă în promovare şi advertising on-line;
- formular de contact;
- contorizare internă a afişărilor şi externă prin Analytics;
- continut multilingual, cautare interna, ştiri/noutăţi, chestionare, sistem de newslettere sau alte elemente, la cerere;
- suport tehnic şi consultanţă legată de conţinut pe o perioadă de 3 luni ;
- consultanţă privind alegerea domeniului şi a cuvintelor-cheie;
- fără limitări asupra numărului de pagini sau de imagini, puteţi să creaţi oricate pagini doriţi în panoul de administrare - complexitatea este dată de numărul de ierarhii sau alte elemente.
Preţul unui site începe de la
150 EURO (neplătitor TVA) şi creşte cu complexitatea acestuia. Nu ezitaţi să mă contactaţi pentru magazine online, blog-uri, forumuri, etc. Lucrez cu
contract şi
factură.
Portofoliu (continutul este introdus de proprietari):
Newslettere:
Servicii adiacente :- implementarea panoului de administrare pe site-uri deja existente;
- audit al site-ului si consultanta SEO;
- instalare, modare şi cosmetizare de forumuri (pe platformă phpbb, ca acesta);
- compunere si trimitere de newslettere;
- orice aplicaţii web în PHP/MySql/HTML/CSS/Javascript.
Pe partea de
fotografie ofer servicii foto pentru site-uri de prezentare sau magazine online : produse, cladiri, portrete, peisaje, etc. Cateva poze la produse se pot vedea aici :
shop - voi reveni cu o lista exhaustiva. Galeria personala, aici :
http://www.flickriver.com/photos/toxicr ... teresting/.
Echipament :
- Canon 30D & Canon 350D
- Tamron 17-50mm f/2.8
- Canon 70-300 f/4-5.6 IS
- Canon 50mm f/1.8
- Canon 430EX II
- accesorii : umbrela shoot-through, trepiede, declansatoare, un slave, fundal de hartie (alb)
De asemenea, fac si postprocesare in Photoshop.
Ofer si design si consultanta pentru
promotionale : cani, calendare, stickere, carduri, ecusoane, postere, afise, bannere, brosuri, fluturasi si orice altceva. Lucrez in CorelDraw si Photoshop. O parte din ele le puteti vedea in
shop, celelalte le voi urca in curand.
Mă puteţi găsi şi pe
www.contiu.ro, pe mail la
cristi@contiu.ro.