Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

FORD MONDEO 3, 2002, 2.0D, ECHIPARE GHIA + optionale extra

12 Ian 2011, 07:31

Marca/Model : FORD/MONDEO 3

Caroserie/numar usi :BERLINA/4

Kilometraj : 194.587

An de fabricaţie : 2002

Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1998,MOTORINA,EURO 3

Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9/6/7

Nivel de echipare : GHIA

Detalii nivel de echipare/dotări : CLIMATRONIC, FULL PIELE, GEAMURI ELECTRICE FATA-SPATE, COMPUTER BORD, RADIO-CD FORD ORIGINAL CU 4 BOXE, COMENZI LA VOLAN, OGLINZI ELECTRICE SI INCALZITE, SCAUNE INCALZITE, SCAUNUL SOFERULUI ELECTRIC, XENON DIN FABRICA, SPALATOR FARURI, ALARMA SI INCHIDERE CENTRALIZATA DIN FABRICA, JENTI PE 17" MAGNEZIU ORIGINALE FORD, BARE PORTBAGAJ PE PLAFON ORIGINALE FORD, BANCHETA SPATE FRACTIONABILA SI RABATABILA.

Detalii nivel de siguranţă : 6 AIRBAGURI cu ISP, ABS, ESP

Alte comentarii : CAUCIUCURI gOOD yEAR VECHIME UN AN, RULAJ 11000 KM. CU ELE; MASINA A FOST RULATA AFARA PANA IN 2008, IN TARA DE ATUNCI SI UN SINGUR PROPIETAR, BINEINTELES INMATRICULATA IN ROMANIA, LUNI II FAC SI IDENTIFICAREA LA RAR SI SCOT FISCALUL TOT ATUNCI.
Pe langa dotarile masinii care o recomanda drept o excelenta masina de familie si drumuri lungi mai adaug ca a fost folosita in special in afara orasului, fiind a doua masina in familie. Acum aproximativ 4000 km, in august s-a schimbat bendixul, uleiul, filtrele si placutele, in urma cu un an s-au inlocuit toate injectoarele, s-a verificat freonul din instalatia de climatizare, s-au schimbat discurile de frana.PAna in 2008 reviziile la Ford in Venezia, dupa mai ales la serviceul Darius de pe Campia Libertatii.
Problemele pe care le are acum ar fi: radio nu mai merge, banuiesc ca are un contact sau ceva asemanator, ma duc la Darius zilele astea, un cauciuc a facut o mica galma si tot de la service mi-au spus ca in primavara sa vin sa-mi schimbe un tampon la motor.
In rest absolut totul functioneaza pe ea, accept orice test, la orice service.avand nevoie urgenta de bani nu sunt interesat de schimburi iar pretul este ABSOLUT FIX!!! Nu gasesc sa o dau,nu-i bai, rezolv eu cumva fiindca oricum ma despart greu de ea!!

Preţ : 3700 EURO FIX SI NEDISCUTABIL
Numele vânzătorului : DAN ALEXANDRESCU
Telefon de contact : TRABANTUS1972@YAHOO.COM

Plec cu masina la Tg.Mures acum si poze voi face pana cel tarziu vineri.
Multumesc pentru vizionarea topicului si astept eventuali cumparatori seriosi.

O zi buna tuturor!
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 12 Ian 2011, 09:10, modificat 1 dată în total.
Motiv: Titlu

Re: VAND FORD MONDEO 3 2002 ECHIPARE FULL-OPTION GHIA

12 Ian 2011, 08:13

Asteptam poze...

Stima

Re: VAND FORD MONDEO 3 2002 ECHIPARE FULL-OPTION GHIA

12 Ian 2011, 08:32

Vin si pozele, eu oricum o tin curata dar vreau sa fie spalata in semn de respect pentru privitori. Nu-i spal motorul ca sa nu se interpreteze... :-/
Mai adaug ca DOAR radioul nu mai prinde posturi, cd-ul cu mp3 merge perfect iar instalatia audio mie unul care nu sunt adeptul bass, surround de jde mii de watti etc.( la 39 de ani teoretic te mai linistesti, nu e cazul meu... :(( ) mi se pare chiar performanta, am evident toata documentatia si o sa ma uit cati watti are ca nici nu stiu!

Re: FORD MONDEO 3, 2002, 2.0D, ECHIPARE GHIA + optionale extra

12 Ian 2011, 09:19

Pana faci poze...de unde esti ?

Vad mai multe localitati/nume in mesajele tale : Dortmund, Campia Libertatii, Tg Mures, Darius, etc...
Vinzi o masina dar nu dai nici o locatie.. :D
Tre' sa ne orientam si noi...nici in profil nu ai locatie. E secret ?

Dai azi pozele ? Sau pe cand ? 8-}

Stima

12 Ian 2011, 10:03

Scuze dar nu mi-am mai updatat profilul de mult, o s-o fac chiar acum!

Campia Libertatii este o strada cunoscuta in bucuresti, la fel si seriozitatea serviceului darius care este acolo.

La Tg.Mures plec azi, buletinul e de Bucuresti, sunt rezident in Germania dar nu mai stau in Dortmund, m-am mutat in Gilching, langa Munchen.
Mai stau in tara inca cel putin 2 luni.

13 Ian 2011, 10:10

as fi interesat...astept pozele...

13 Ian 2011, 14:58

Spre surprinderea mea, am primit mai multe mesaje private in care mi se propun schimburi, asa ca tinand cont ca peste tot e perioada asta stramtorata cu banii as fi de acord dar cu conditia sa primesc o diferenta de minim 800 euro. De la caz la caz, diferenta poate sa creasca dar in nici un caz sa scada...

Am facut azi poze, dar sunt prea mari, am o mare rugaminte daca as putea sa le trimit cuiva pe mail si sa le uploadeze el!!!!

MULTUMESC MULT!!!!!

13 Ian 2011, 15:51

Poze sunt pe http://www.daciaclub.ro, acelasi usename, acelasi anunt, aceea si masina!!! Am dat copy-paste!!!

13 Ian 2011, 16:55

Sper sa nu incalc vreo regula fiindca postez iar dar am atins numarul maxim de mesaje private pe zi si nu mai pot raspunde, ideea e ca am notat nr.celor care mi-au dat telefonul lor pe mail sau aici, fiscalul iese miercuri ca la Ilfov s-au schimbat formularele sau nu stiu ce chestie si de abia de luni le elibereaza iar, eu maine ma intorc in Bucuresti si sambata sunt cu masina la Ploiesti in zona Nord ca ma duc la niste rude.

13 Ian 2011, 17:33

poze ford
FiÅŸiere ataÅŸate
FORDUL_020.jpg
FORDUL_019.jpg
FORDUL_014.jpg
FORDUL_013.jpg
FORDUL_011.jpg
FORDUL_010.jpg
FORDUL_009.jpg
FORDUL_008.jpg
FORDUL_006.jpg
FORDUL_005.jpg

13 Ian 2011, 21:10

ai un mesaj privat si de la mine
daca te intereseaza oferta mea astept un semn de la tine.....

14 Ian 2011, 06:31

MULTUMESC MULT userului :-/ care a pus pozele, daca ma mai ajuta cineva sa i le trimit pe mail si cu interiorul ar fi minunat!!! =D>

14 Ian 2011, 14:26

pozeeee
FiÅŸiere ataÅŸate
FORDUL_117.jpg
FORDUL_110.jpg
FORDUL_109.jpg
FORDUL_106.jpg
FORDUL_085.jpg
FORDUL_029.jpg

14 Ian 2011, 15:27

Multumesc mult pentru poze!

Am uitat de portbagaj, vine ca bonus!! :-/

14 Ian 2011, 17:02

:D

Si eu care spuneam ca nu stiu sa fac poze !
Ups ! Mai sunt si altii ! Sau e aparatul naspa sau mana tremuranda de emotia unei posibile despartiri ? =))

Oferta mea ramane valabila...nu ma grabesc !

Bafta la vanzare si gandeste-te la ce vei conduce in continuare...nu diferenta este importanta...
Stima

15 Ian 2011, 05:56

Pozele sunt odioase :-?? ....nu le-am facut eu ci nevasta-mea care s-a dus cu ea la Cora si a reusit s-o parcheze doar fiindca nu mai erau masini pe 3 randuri stanga-dreapta!!! :-t

Eu eram la spalatorie, nu ca alea ar fi mult mai bune dar macar recunoasteti modelul... =))
Si fiindca m-a intrebat cineva pe privat cat mai costa fotograful la o nunta, precizeez ca eu ca si multi alti romani locuim legal in Germania ca self-employed in diferite domenii, eu am ales sa ma declar fotograf.... :-"

Cand veniti in Munchen pe Landsberger Strasse( e foarte aproape de gara centrala) va astept la pizzeria unde lucrez... :D

15 Ian 2011, 14:41

frate pe tine te intereseaza sa vinzi masina sau sa ti faci reclama si sa ne spui cat de bine o duci?
Ti am lasat pm,nu raspunzi,ai spus ca esti in Tg Mures si ca vineri te intorci in Buc,normal ai trece prin Bv si poate iti luam masina,ti am lasat si nr de tel.O mai vinzi sau nu?

15 Ian 2011, 16:16

nici eu nu stiu ce tot vrea tipul , ptr ca telefon nu a postat ca sa poata fi sunat , la mail nu raspunde .
poate face numai misto

15 Ian 2011, 17:12

Amandurora v-am raspuns si v-am trimis poze pe mail inainte ca ele sa fie postate pe site, asa cum am procedat cu toti ceilalti. Dovada postul lui StefanGal cu care am purtat un dialog, mi-a facut o oferta si i-am raspuns ca astept o varianta mai buna.
Azi am fost cu masina in Ploiesti, am vazut o alta masina la schimb si luni sunt in Brasov, si cu treaba si cu un potential client.

Nu stiu de unde se deduce ca o duc bine... :-??

Mi s-a parut normal sa raspund in ordinea in care am primit ofertele si variantele. Fiscalul iese luni si identificarea miercuri.

15 Ian 2011, 19:31

:D

Iti spun eu ca tot amandoi facem treaba...te feresti, te rotesti dar tot amandoi o sa ne combinam...simt eu treaba asta.
Daca te hotarasti, hai sa ne intalnim la Buzau intr-o zi pentru o vizionare reciproca. Oferta mea, ca si a ta, este supusa negocierii... :D

Stima

15 Ian 2011, 19:39

poate luni cand esti in bv vad si eu masina.Mail nu mi ai trimis.Astept luni un semn.O seara buna

16 Ian 2011, 17:09

Am trecut azi prin Brasov, m-am intalnit cu viitorul propietar,masina este rezervata pana miercuri.

16 Ian 2011, 17:38

nu stiu ce vrei.Iti dadeam bani cash pe loc daca masina este in regula.Oricum cauta ma dupa miercuri daca nu o dai.
Dificil vanzator #:-S

16 Ian 2011, 22:17

nu prea citesti mp-urile.......daca nu dai masina sa ma anunti...sunt interesat de masina si sa iti dau banii cash....

18 Ian 2011, 14:37

daca vrei sa o dai azi, suna-ma la 0767 591 506 sau da-mi un apel si te sun eu.
Arata bine masina si o iau pe loc daca este cum ai descris-o :)

20 Ian 2011, 07:19

Ce-ai mai facut colegu ?

Ai dat-o sau n-ai dat-o ?

Stima

20 Ian 2011, 21:14

EU.... sunt noul proprietar.
Masina e super ok si vanzatorul de incredere si serios.

Se poate inchide
Multumesc.

20 Ian 2011, 21:18

Felicitari !

Hai sincer, cu cat ai luat-o ?

Stima

20 Ian 2011, 22:18

3600 euro + un shake la Mac. ;)

Urmeaza un schimb complet de consumabile, 2 gume ca au galme + o fulie de alternator. In rest masina e ok, foarte ingrijita la interior si cu ceva dotari in plus fata de descriere.

PS: jantele sunt bestiale :-"

21 Ian 2011, 07:10

Ups !

Pai vanzatorul nu a spus de galme, fulii si alte nebunii...nu-i frumos. :-t

Stima
Subiect închis