Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand cateva piese noi Originale Focus 2

15 Ian 2011, 23:11

Vand urmatoarele piese noi Motorcraft pentru Ford Focus 2:

1. Placute frana fata Motorcraft ( in programul original se gasesc doua tipuri unul mai ieftin si altul foarte scump adica in jur de 400 Ron) aceasta este varianta cea scumpa la pret de 180 Ron
2. Filtu aer 35 Ron
3. Rulment presiune ambreaj cu pompa inclusa 500 Ron 2.0 TDCI
4. Cap bara st+dr 200 Ron/set
5. Curea distributie CONTITECH la 80 RON 2.0 TDCI

Am si multe piese second in stare foarte buna de masina in 40 mii km Focus 2, 2.0 TDCI.
Motor, accesorii motor, cutie de viteze, kit ambreaj, volanta, suspensie fata, suspensie spate, frana fata-spate, compresor clima, electromotor, calculatoare motor, calc. ABS. ESP, calc confort in usi, presuri originale, senzor ploaie, senzor temp, scaune cu airbag, airbag cortina, manson schimbator din piele, volan in trei spite, maneta semnalizare cu CB, Radio CD 6000,4 boxe de 25W originale si 2 twitere, comanda clima prefacelift, Grup ventilator cu radiatoare racire-incalzire, catalizator, filtru de particule, rezervorul de lichid pentru filtrul de particule 60% incarcat, ax volan cu cheie cu telecomanda, turbo, planetare, far dr. negru, infasurator volan, telescoape haion, , ansamblu fata cu cele doua lonjeroane, roti de 18" cu anvelope Fulda foarte bune, racitor gaze, EGR, debitmetru aer, scut motor ,etc
Fişiere ataşate
Piese 1 004.jpg
Piese 026.jpg
Piese 025.jpg
Piese 020.jpg
Piese 019.jpg
Jante 18 001.jpg
Focus alkatreszek 025.jpg
Focus alkatreszek 010.jpg
Focus alkatreszek 007.jpg
Piese 004.jpg

Re: Vand cateva piese noi Originale Focus 2

15 Ian 2011, 23:24

un pret pt jante.

15 Ian 2011, 23:53

imi trebuie comanda pt. climatronic.. , instalatia electrica din bord si tubulatura principala (din spatele consolei centrale/ unitatii audio) care contine motorasele si clapetele de directionare a aerului, un pret te rog

16 Ian 2011, 10:52

Salut, ma intereseaza setul de placute de frana fata, discurile pt fata daca sunt ok (depinde de gradul de uzura), filtrul de aer, manerele de la portiere din interior, volanul fara air-bag (ma intereseaza spitele cromate) si setul de jante. Eu am un Focus C-max benzina si imi scrie pe pragul masinii ca merg jante pana la dimensiunea R17, R18 ar fi doar pt diesel. Stii ceva de asta? Da-mi te rog un cod pt filtrul de aer, ca nu e clar in poze. Din ce localitate esti? O zi placuta.
Subiect închis