Garantia se elibereaza si la livrare? Caz concret, masina mea sta in parcare cu bateria moarta. Nu am cum sa ma deplasez nici sa cumpar, nici sa fac garantia. Banuiesc ca se poate masura la fata locului (imi demontez singur bateria veche si o montez pe cea noua, si pun la dispozitie si aparat de masura). Si, destul de important, cat are garantie bateria?
P.S. da, era nevoie sa postati si aici datele firmei, in conformitate cu paragraful ce se afla chiar sus de tot pe pagina.
P.S. 2: interesanta diferenta de ore de livrare (si zile) si modalitati de plata intre PF si PJ. E un pic pe dos fata de comertul online standard (lucrez si eu in online si ma ocup de RMA, retururi samd). E doar o observatie, e desigur alegerea Dvs. De exemplu eu as fi avut nevoie de baterie chiar azi. Cu plata cash. Dar nu sunt PJ.
P.S.3: pe site ati preluat din termenii si conditiile de la DOMO, si ati uitat pe ici pe colo sa schimbati numele
P.S.4: la punctul 9.2 de la Termeni si conditii apar niste conditii puse de Dvs care pot naste interpretari dpdv legal:
"Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
• In cazul pieselor ce trebuie montate , acestea nu au voie sa fie folosite;
• In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (pana si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor;"
Ambele cazuri sunt incorecte in cazul unei baterii auto (de exemplu). Se poate considera ca un acumulator (auto, de laptop samd) este o "piesa ce trebuie montata" si este "consumabila" intr-o anumita masura.
Multumesc si va astept cu raspunsuri pentru a ma putea decide daca voi lua bateria de la Dvs.