Se vinde:
BARA FATA FORD FOCUS 2007.
E alcatuita asa cum se vede si in poze de:* # Bara Vopsita Red Tango - Nelovita / Fara Zgarieturi
* # Suporti Proiectoare + Bandouri Proiectoare
* # Fusta (Prelungire) Plastic
Alte informatii:* # Se poate vopsi in orice culoare la orice vopsitor
* # Poze reale - Kitul se vinde complet (Fiind la un pret rezonabil fata de altele)
* # Motivul vanzarii: Upgrade - Tuning - Bara Custom
* Se potriveste pe Ford Focus 2 fabricat - 2005-2008
PRET: 450 RON!Trimit prin Urgent Curier. (Costul va fi suportat de catre cumparator)
In poza apar si blocurile optice cu becuri (acestea nu sunt incluse!)
STOPURI FORD FOCUS 2 ORIGINALE.

* Se potrivesc pe Ford Focus 2 fabricat - 2005-2008
PRET: 230 RON!Trimit prin Urgent Curier / Posta Romana (Costul va fi suportat de catre cumparator)
AMORTIZOARE CAPOTA FOCUS 2
Transforma modalitatea de prindere a capotei! Adauga-i personalitate, renunta la vechea metoda (cu tija de otel) si foloseste amortizoare!* # Sunt pe baza de gas.
* # Sunt negre
* # Identice ca material ca si cele de la haion
* # La instalare NU NECESITA sa dati nici o gaura si nici sa faceti modificari
* # Se poate renunta la ele oricand (desi ca nu veti avea motiv)
* # Nu ruginesc.
* # Permit deschiderea capotei si sustinerea sa la nivelul dorit
* # Se da kitul complet (2 amortizoare - stanga + dreapta / suporti capota / suporti inferiori / pasta tip vasilina de ungere a bilelor de capat)
* # Includ si instructiuni de montaj.
Aduc DOAR la comanda (in jur de 7 zile lucratoare). Pozele sunt de pe masina mea.
(Tocmai ce le-am montat si m-am gandit sa ajut si colegii de pe forum daca vor fi interesati)PRET:320 RON / set. Daca sunt mai multi doritori (4+) pretul scade la 299 / bucata (fiind cuplate la transport)* Fac comanda doar pentru utilizatori mai vechi si cu nr de postari pe forum!