Se vinde MP3 CD Player Sony cu Magazie 6 CD integrata dedicata FORD. Are pregatire de bluetooth asa ca daca aveti modulul pe masina functioneaza perfect cu el, recunoaste comenzile de pe volan sau de la joystick-ul de control. Am si codul de deblocare al lui.
Este scos de pe un Mondeo MK4, si este compatibil cu toate Ford-urile care au player oval. Deci o sa mearga tot pe Mondeo MK4, Focus 2 cu Facelift si cred ca si pe Fiesta cu player oval.
A fost folosit doar de proba pe un Mondeo MK3 dar nu am mai modificat bordul si restul de masca si de vreo 3-4 luni sta degeaba.
Functional este impecabil, cat l-am testat jumate de ora mergeau toate functiile inclusiv comenzile vocale, comenzile de pe volan si bluetooth-ul.
Estetic este exact cum il vedeti in poze.
Motivul vanzarii este faptul ca am migrat de la FORD

si din cauza ca nu am fost hotarat sa desfigurez bord-ul am cam ramas cu el

Plata se face la predare, ne intalnim, testam si suntem multumiti, platim. Asta pentru Bucuresti.
Pentru alte localitati trimit prin Fan Courier sau curier la alegerea cumparatorului cu asigurare,o sa intreb si de posibilitatea cumparatorului sa deschida coletul sa se convinga. Cumparatorul va suporta taxele de transport.
Pretul sa zic ca e un 700 de lei usor negociabil.
Pentru alte detalii ori aici, ori pm ori pe mess @ webstefan2003 Y! sau la tel da ala il dau pe pm.
- Fişiere ataşate
-

-