Salutare!
Ca in fiecare primavara imi fac curatenie la gadgeturi si electronice

Anul acesta avem urmatoarele: detector de radar, binoclu si monitor de calculator.
1. Detector de radar Belltronics PRO RX 55• Display LED rosu, intensitate reglabila
• Detectie inclusiv Laser
• Detectie 360 grade
• Avertizari audio prin mesaje vocale digitale
• Mai multe moduri de functionare: autoscan, silentios, silentios automat, city, city NoX, city LoX, highway
• Autotestare de alimentare (bateria masinii)
• Meniu simplu cu multiple optiune de setare, memorabile
• Detecteaza: laser, X, K, Ka,etc
• Este din gama profesionala
Mentiune: desi l-am folosit 2 ani arata ca nou; m-a salvat de multe radare, detecteaza inclusiv camerele; recordul de distanta este 3,5km dar era linie dreapta in camp si trafic lejer.
Arata ca nou, are clema pentru montare pe parbriz, suplimentar am cumparat o clema de rezerva (aprox 40 ron), si un alt cablu de alimentare la bricheta care are si buton pentru mute= nu mai trebuie sa va intindeti la el cand incepe sa bipaie, e mult mai confortabil (asta a fost cam 110 ron).
Nou am dat pe el vreo 600 ron, dar impreuna cu clema, ventuzele si cablul suplimentar cu buton il vand cu 350ron. Are si husa de piele cu fermoar pentru depozitare.
2. Binoclu Tasco 20 x 50• Tasco creeaza binocluri de inalta performanta la preturi rezonabile si sunt recunoscute pentru durabilitate si fiabilitate.
- Putere de marire reala: 20x.
- Diametrul obictiv: 50 mm (imagine mai cuprinzatoare)
- Posibilitate de reglare a dioptriilor.
- Lentile sunt tratate impotriva reflexiei (fully coated).
- Invelis exterior din cauciuc, rezistent la apa si praf.
- Posibilitate montare trepied.
- Lungime: 19 cm.
- Greutate: 1kg.
- Geanta de umar inclusa.
Mentiuni: l-am luat cu un scop insa nu l-am folosit deloc pana la urma, a stat in gentuta lui intr-un sertar, deci e ca nou. Am dat pe el aproximativ 130 ron, il vand cu 100ron. Vede foarte bine la vecini
3. Monitor de calculator Philips 190X6Diagonala 19 inch
Dimensiune punct 0.294 mm
Contrast 700:1
Timp de raspuns 8 ms
Rezolutii suportate 1280 x 1024 pixeli
Reproducere culori 16 milioane
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 160 / 160 grade
Rata de refresh orizontala 30 - 83 KHz
Rata de refresh verticala 56 - 76 kHz
Conectori
1 x Analogic (VGA),
1 x Iesire audio stereo,
1 x USB 2.0,
1 x DVI-D,
1 x PC audio in
Plug & Play
DDC/CI, sRGB
Reglementari si Standarde
Sigla CE, E2000, EMC, Energy Star, FCC-B, UL, CSA, MPR-II, emisie scazuta, SEMKO, TUV-Ergo
Putere consumata 41 W
Boxe incorporate 3 x 2 W RMS
Dimensiuni (I x L x A) 436 x 444 x 181 mm
Greutate 7.2 kg
Altele: Polarizor antireflex, SmartManage, Blocare Keningston, Realitate digitala LightFrame
Mentiuni: Il am de aproximativ 2 ani, am dat pe el vreo 1100 ron la timpul lui era top, merge impecabil, niciun pixel mort, culori superbe, are inclusiv port usb, boxe incorporate. Are totusi o mica buba: acum vreun an standul metalic a suferit un accident si este foarte putin indoit, vezi asta doar daca stii ca e acolo
Il dau pentru ca nu mai am calculatorul respectiv si am ramas doar cu monitorul. Pret 500 ron.
As prefera cumparatorii sa fie din Constanta sau imprejurimi, pentru a le preda personal; daca nu se poate asa, trimit cu curierul / posta in tara.
Preturile sunt foarte putin negociabile. Tot ce vand este pentru a cumpara alte lucruri care sa le pun la vanzare anul urmator
- Fişiere ataşate
-

- binoclu-tasco-20x50~3016110.jpg (5.81 KiB) Vizualizat de 329 ori
-

-