Montez folie auto Llumar autorizata R.A.R.
Transparenta 5%
Oferim certificat de autorizatie + timbru R.A.R.si garantie
NU sunt firma sunt persoana fizica ,daca eram firma specificam

plus ca la preturi aproapre le dublam.
GArantia se da la manopera dar si la produs,pt ca de unde o cumpar la metraj mare imi da si mie la randul meu garantie.
Nu am alta transparenta ca nu se merita sa iau o rola mare de folie cu transparenta m-ai mare si sa montez din ea decat 2-4 masini,o rola de folie costa in jur la 25-40 milioane.
Am decat ce pun majoritatea 5% .
Pe geamurile laterale spate si pe luneta poti sa aplici folie oricat de inchisa, cu conditia sa fie omologata RAR. Nu la fel se intampla si cu geamurile laterale fata. Pentru aceste geamuri RAR nu autorizeaza decat o anumita nuanta, care este atat de deschisa incat, practic, nu coloreaza geamul de loc.
Comunicam aici si doar in momentul in care se hotaraste cineva sa vina ii comunic nr de telf.IN rest nu pot vb la telf pt ca muncesc iar folia o pot monta decat sambata sau duminica.
Cum dovedesc ca folia de pe masina mea este pusa de un centru acreditat si indeplineste conditiile cerute de lege?
Prin Certificatul de Conformitate si prin insemnele care se pun intre folie si geam, de obicei, pe unul dintre geamurile laterale.
Trebuie sa ma duc la RAR pentru a se face inscrierea foliilor in talon?NU. Dupa aplicarea foliilor nu mai trebuie sa obtii nici o omologare sau autorizare si nici nu trebuie sa mergi la RAR pentru a se mentiona in talon aplicarea lor. Documentele care dovedesc ca ai folii legale se obtin pe loc de la noi cand vii pentru aplicarea foliilor.