Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand Relax&tone original-vazut la Tv

28 Mai 2011, 18:13

De vanzare relax&tone original , cel vazut la tv la pretul de 90 de lei.
Produsul este nou.Dispune de 4 capete cu diverse forme.De asemenea are si protectie (cea neagra) pentru ca doamnele si domnisoarele care il folosesc pe gat si umeri sa nu isi prinda parul.De asemenea are accesoriu pentru indepartat pielea moarta de pe corp si care face in acelasi timp si masaj.
Pretul este fara transport acesta va fi in functie de preferintele clientilor.

vad ca imi zice ca sunt prea mari pozele , nu pot sa le pun.oricum cu un search pe google veti gasi poze.

gallery/menu.php?gallery=members&album_id=781 aici puteti gasi poze sau mai multe pe mail.

Re: Vand Relax&tone original-vazut la Tv

01 Iun 2011, 10:57

Anunt valabil

04 Iun 2011, 13:56

Valabil.produs original nu este replica.

04 Iun 2011, 17:01

Buna ziua!
Ma intereseaza cu conditia sa functioneze conform specificatiilor tehnice si sa aiba toate accesoriile (aici ma refer la capete)

05 Iun 2011, 06:46

bineinteles.
cel prezentat in poze este folosit este al meu , cele pe care le vand sunt noi noutze.

05 Iun 2011, 15:42

adica ai mai multe? Pretul e fix sau se mai negociaza? In cazul meu,ne putem intalni undeva in oras,nu e nevoie sa mai faci drumuri la posta sau curier..

05 Iun 2011, 20:33

daca sunt noi au si garantie?

06 Iun 2011, 05:53

Da am , vineri imi ajung 5.Faza cu garantia , va dati seama ca nu am ce/cum sa ofer , nu sunt distribuitor autorizat sau mai stiu eu ce , de aia si sunt asa ieftine.
Iar la pret se mai negociaza bineinteles.

06 Iun 2011, 11:32

lasa un numar de telefon,ne auzim dupa 12 cand iau banii..

07 Iun 2011, 12:54

As dori sa fac o rectificare.Am inteles gresit pretul de la cel care le aduce.noul pret este de 75 de lei/ bucata si 70 lei / peste 2 bucati.Deci flaful si iuly acestea sunt preturile.

11 Iun 2011, 08:26

Ok. Astept sa-l expediezi.

13 Iun 2011, 11:33

Salut! produsul este exact ca acela de la televizor cu toate capetele si accesoriile? pretul e de 75 pt 1? si pe langa asta mai trebuie platit transportul sau e inclus? la Cluj trimiti?

18 Iun 2011, 23:15

Sanu uiti sa ma anunti te rog cand ajung aparatele

06 Iul 2011, 10:45

Flaful unul pleaca spre tine.Pretul este fara transport transportul este de 10 lei prin posta romana timp maxim 3 zile.Produsul este identic ca cel de la tv in pret sunt incluse toate accesoriile nu ca la Tv unde unele sunt "bonus" pentru comanda etc.

07 Iul 2011, 08:59

Din nou am epuizat stocul.urmatoarele cam pe 20-25 iulie.Pana atunci cei care ar fi interesati sa lase um mesaj ceva ca sa stiu aprox cate imi trebuie.

12 Iul 2011, 07:41

anunt valabil

21 Iul 2011, 07:50

Avavnd in vedere ca dupa ce ca il cumpara la jumate de pret vrea sa il returneze , ca face zgomot si ca nu ii plac materialele din care e facut , si ca scrie pe el made in china rog un moderator sa inchida topicul.

06 Aug 2011, 20:03

Se pare ca nu sunteti un om cu caracter. V-am explicat exact ce nu-mi convine, m-ati inselat, iar luni o sa ma adresez organelor unde am promis anterior intr-un mesaj pe privat, pentru ca dumneavoastra nu-mi mai returnati banii. O sa faceti un drum la Timisoara, iar eu va urez drum bun si succes in a castiga procesul pe partea civila, caci pe partea penala nu aveti nicio sansa.
Va urez o zi buna!

08 Aug 2011, 14:25

ce s-a intamplat mai exact? daca tot s-a aflat ca nu e ceea ce trebuia sa fie, te rugam sa ne spui si noua.
Multumim!
Subiect închis