Marca/Model : Ford Mondeo
Caroserie/numar usi :Hatchback / 5
Kilometraj : 183.000
An de fabricaţie : 2004
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1996 cmc, diesel , euro 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9/5/7
Nivel de echipare : GHIA
Detalii nivel de echipare/dotări : clima, pilot automat, geamuri electrice, 6 airbag, senzori ploaie si lumina, ABS, 6 trepte, scaune electrice pe inaltime, reglaje lombare, xenon, parbriz incalzit, etc.
Detalii nivel de siguranţă : ABS, 6 airbag, IPS, etc.
Alte comentarii : Masina a intrat in service acum 2 saptamani si s-au schimbat : kit ambreiaj complet (rulment, volanta, disc si placa), rulment planetara, ventilator racire motor (imbatranise), reconditionat electromotor, schimbat ulei cutie. Toate acestea au fost facute pentru ca masina trebuia sa ramana in familie (sora mea vroia sa o ia). Ei bine, sora mea, a decis ca nu se descurca cu ea asa ca am hotarat sa o vindem.
Fata de piesele care v-am spus ca au fost montate, masina are : telescoape + flanse Monroe (sub 2000 km), cauciuri noi Good Year ( sub 3000 km), rotule directie schimbate, cabluri frana de mana, placute si discuri Zimmerman (sub 4000 km). Toate aceste lucruri se pot dovedi cu facturi de la service-ul cu care lucrez (e un service mare in Cluj, deci excludem manarii).
Mai am pentru ea capete de bara, bielete anti-ruliu, si bielete directie, toate noi. Le-am primit in schimbul unei datorii dar nu trebuiesc inca montate.
De asemenea, masina are montata statie de emisie receptie President Harry II, care va fi oferita bonus.
Ca si mici defecte ce trebuiesc remediate : proiector stanga spart, autocolante date jos, mici zgarieturi pe caroserie => polish. Mai are si aparatoarea de la roata stanga-fata sparta, dar se poate schimba cu maxim 70-80 lei.
Nu ma intrebati de ce nu am remediat si aceste ultime probleme, pentru ca pana acum am investit in ea aproximativ 5000 lei si nu mai pot suporta cheltuieli de inca 400-600 lei asa ca o dau cu aceste mici inconveniente.
Din punct de vedere tehnic masina este impecabila. Accept orice test la orice service in Cluj.
Preţ : 6300 euro usor negociabil
Numele vânzătorului :Florin
Telefon de contact : 0745323788 / 0741734684
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-

-