Marca/Model : Ford Mondeo
Caroserie/numar usi : Hatchback ; 5 usi
Kilometraj : 130000 pe bord; in realitate nu voi stii niciodata
An de fabricaţie : 11/2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1998, motorina, EURO 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : aproximativ 6 afara, 10 oras, 7-8.5 mediu
Nivel de echipare : TREND?
Detalii nivel de echipare/dotări : Climatronic, Servo-directie, Inchidere centralizata, 4 Geamuri electrice, Oglinzi electrice, Proiectoare de ceata, Scaun sofer reglabil electric pe inaltime, Volan de piele reglabil inaltime si adancime, Schimbator viteze imbracat in piele, Radio CD, Cotiere fata/spate, Jante aliaj 16 (cam roase de borduri)
Detalii nivel de siguranţă : ABS + EBD, IPS si 6 airbag-uri
Alte comentarii : vezi mai jos
Preţ : 2500
Numele vânzătorului : Dan Iliescu (Timisoara)
Telefon de contact : 0721210315
Cred ca am mai scris pe aici
povestea masinii mele Ford Mondeo "parfum"
- am cumpacarat-o in 11.2006 de la un individ (aproximativ 80.000km - stiu, am fost un idiot)
- inainte de cumparare am fost la FORD Timisoara care mi-au spus ca masina e parfum
- peste doua saptamani am fost la FORD Craiova care mi-au spus ca masina a fost lovita lateral stanga si motorul e 1-2cm mai la dreapta
- peste un timp am fost la FORD Arad care mi-au spus ca s-a umblat la kilometri (dar e imposibil de spus si cat)
- am dat proprietar in judecata pentru vicii ascunse (din pacate nu am mai avut bani sa dau si FORD Timisoara in judecata)
- am reclamat FORD Timisoara la OPC
- am castigat proces cu proprietar dar nu am ce bani sa recuperez de la el (omu era totusi profesionist)
- FORD Timisoara a platit 300 milioane de lei (vechi) statului roman
- eu am inca FORD Mondeo parfum cu care am facut aproximativ 50.000km
Din 11.2006 am schimbat: - curea agregate si toate rolele 2007
- ambreiaj si placa presiune 2007
- amortizor spate stanga (sfatuit gresit) si bucse spate 2007
- baterie 04.2008
- reparat alternator 11.2008
- parbriz 2009
- arc, rulment arc, telescop stanga fata, planetara stanga(SECOND HAND - user forum NELU69) 2010 (aveam vibratii >80km/h de la planetara; cred ca de asta s-a rupt arcu)
- electromotor (SECOND HAND - user forum NELU69) (din cauza jocului de la volanta s-a dus electromotorul)
- rulment de presiune, volanta 2011
- discuri si placute fata 2011
- cauciucurile fata sunt din 06.2010, spate vara 2009 (trebuie schimbate curand)
Probleme curente masina - nu stiu cati kilometri reali are masina
- de prin 2009 nu merg luminile interioare (din plafon)
- cum am zis masina a fost lovita in partea fata stanga; la soare se vede o nuanta de vopsea pe usa fata si plafon; vopseaua pe plafon e crapata
- eu am dat de doua ori in masina din fata, odata a trebuit indreptata capota, odata a trebuit si vopsita
- stop spate schimbat (am fost lovit)
- am fost lovit a data in spate si din pacate am schimbat bara din spate la mecanicul recomandat de asigurator si bara spate e un albastru mai deschis decat restu masinii
- usa stanga fata si aripa au fost indreptate si vopsite (zgariate in parcare iarna trecuta)
- trancanit spate - mecanicul mi-a zis sa schim bielete + bucse de la bara stabilizatoare (maine comand)
- portbagajul se deschide numai cand vrea el din adara masinii
- la radioul cu caseta merg comenzile pe volan dar radioul o ia razda dupa 15 min; radioul cu CD nu stie comenzi pe volan
Probleme aflate azi la ITP - roata spate dreapta ramane blocata cand trag frana de mana (schimb zilele astea ambele cabluri)
- o conducta de motorina e murdara (deci are o scurgere); voi cumpara second hand ca altfel vin cuonductele cu tot cu cele de frana si sunt 1.500RON
- sunt arse: un far de ceata, bec pozitie, UN BEC NUMAR SPATE (primele doua de sus sunt probleme serioase dar sa nu-mi dea ITP-ul ca am un bec de la numar ars pare cam mult, nu?)
De ce vand masina - potentiala taxa de poluare (care se zice ca intra in vigoare in curand) ar fi de aproximativ 2300EURO (sau 1600 daca o reduc asa cum se aude). Sincer nu ma lasa inima sa cer mai mult de 2500 de euro sau sa incerc sa fraieresc pe cineva (dat fiind istoricul masinii).
- m-am cam saturat de FORD-ul meu parfum si vreau sa-l schimb
- astept sa imi iau o skoda de la o companie farmaceutica ce isi vinde flota pana la sfarsitul lunii viitoare
Sincer nu a fost masina de vis pe care mi-am dorit-o in 2006.
Desi are unele probleme eu cred ca 2500 EURO e un pret rezonabil.
Dupa ce se voteaza noua taxa de poluare anuntul nu mai este valabil.
Acum mi-a venit ideea cu vanzarea inainte de taxa si nu am poze. Daca e cineva interesat sa o vada pot pune poze (sau daca sunteti din Timisoara sunati inainte sa apuc macar sa o spal

)