Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

bara transversala galaxy

01 Iul 2011, 14:54

Vand 2 buc. (1 set) bare transversale pentru portbagaj montabile pe Ford Galaxy, direct pe masina (fara sina). Sunt foarte putin folosite, ca noi, cu cheie (am cumparat din greseala, pt. ca am vrut modelul care se poate monta pe sina. Pret 80 Euro (pe set) negociabil

Re: bara transversala galaxy

04 Iul 2011, 12:21

Salutari,

M-ar interesa, dar mai da-mi niste lamuriri:
- pentru care model de Galaxy?
- sunt vreo marca anume?
- din ce oras esti?

mersi

04 Iul 2011, 15:40

Bună,

Marca barei este "Ford"
Sunt din regiunea Brasov, dar cam peste o săptamînă am drum spre Cluj-Oradea. pe unde ar trebui să ajungă?
Despre modeluri nu pot să mă pronunţ că nu mă pricep, dar ceea ce ştiu este că ca lungime sunt reglabile. Deci nu cred că ar fi vreo problemă în privinţa asta. Eventual pot să trimit poze, dacă ştiu o adresă de mail.

Salut

05 Iul 2011, 14:14

Mersi,

Era vorba de modelul de MASINA. Din ce an e Galaxy-ul?

05 Iul 2011, 14:57

Stiu, că una din întrebări s-a referit la modelul maşinii. Şi răspunsul era: nu ştiu. Eu am un Galaxy din 2002, dar nu l-am folosit bara (din cauza şinelor premontate pe maşina mea). Ceea ce e sigur, că se poate regla ca lungime. Dacă l-am măsurat bine, cea mai mică distanţă dintre "picioare" este de 109 cm, şi se poate lărgi pînă la 112 cm. Dar, sincer, nu mă prea pricep la lucruri technice... Eventual putem vorbi şi la telefon, poate lămurim mai repede treburile. Nr. meu este: 0723-364676
Subiect închis