Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
18 Iul 2011, 15:36
Vind interfata de diagnoza Ford OBDII, cu tot cu softul aferent.
O dau exact cu cit am luat-o (am platit pe ea 140 + 10 transportu).
150 lei, fix.
Preferabil in Iasi-Roman-Bacau, ca altfel prin posta mai bine luati de la colegul de la Bucuresti care mi-a vindut-o si mie.
28 Iul 2011, 14:49
Miine plec spre Bacau, daca e cineva amator in drum, iau cu mine interfata....
Ajung saptamina viitoare si la Focsani...
28 Iul 2011, 19:38
De ce o vindeti,nu sunteti multumit de ea?
28 Iul 2011, 20:38
Sint foarte multumit de ea, dar la masina acum scrie altceva, si nu imi mai foloseste la nimic

Asa ca poate vreun fordist are nevoie de ea, ca la Linea nu merge
11 Sep 2011, 08:49
Pret promotional, 100 lei + transportu pentru alte localitati decit Iasi-Roman-Bacau
21 Sep 2011, 22:42
Sal. sunt interesat de interfata, ma niste coduri care imi stau pe creer dar daca poti veni cu mai multe detalii despre ea poate reusim sa ajungem la o intelegere.
Multumesc
P.S. Ai idee cam cat ar costa transportul pana in Bucuresti sau Braila?
22 Sep 2011, 12:59
Interfata pleaca azi spre Tirgoviste la Rentiu. Daca nu o ridica de la curier, atunci discutam...
22 Sep 2011, 13:09
o astept ca pe painea calda :d
22 Sep 2011, 13:43
OK, am pus in pachet interfata si CD-ul cu softul si driverele. Merge si pe Win7 (inclusiv pe 64).
Miine primesti pachetul, asa ca te poti distra tot week-endul cu teste si sters erori daca e cazul.
Din ce am testat cu el: vede&sterge erorile de cluster (alea din ceas), vede&sterge erorile de motor, vede&sterge erorile de ABS, airbag. Monitorizeaza parametrii motorului, ai EGR-ului, cu km nu m-am lamurit daca ii arata pe aia reali sau pe aia de pe bord (la mine arata cu vreo 5 km mai putin decit aveam in bord).
Poate rescrie codurile de injectoare.
Cam asta face, pentru alte module (centralizata, clima, computer) probabil ca trebuie IDS, dar ala am inteles ca e vreo citeva mii de parai...
22 Sep 2011, 14:06
nu este mii de parai ci in jur de 800 de euro
Nu stiu daca este sistemul complet sau ii mai trebuie ceva dar un laptop cred ca avem fiecare pe acasa daca nu ajunge priza de 220 pana in masina si iti muti biroul acolo

Multumesc oricum pentru info, pacat ca nu a plecat spre Bucuresti dar asta este poate mai sunt oferte
O zi buna iti doresc