Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand set 2 faruri ford Focus 2 (pre-facelift)

09 Aug 2011, 16:58

Vand set 2 faruri ford Focus 2 (pre-facelift) originale, scoase de pe masina.
Farurile sunt in stare buna fara zgarieturi si crapaturi vizibile.
Pret 500Ron Negociabil

Re: Vand set 2 faruri ford Focus 2 (pre-facelift)

09 Aug 2011, 17:55

salut,

ce culoare sunt farurile?

10 Aug 2011, 17:11

salut,
farurile sunt normale (argintii) dar probabil ca se poate vopsi interiorul la orice vopsitorie in caz ca le vrei negre sau alta culoare!
Adi

10 Aug 2011, 21:14

Uite aici 210 ron , tot impecabile viewtopic.php?f=130&t=64709&p=952054&hilit=vand+faruri+focus+2#p952054
Ultima oară modificat de kevyn_str8 pe 10 Aug 2011, 21:26, modificat de 3 ori în total.

10 Aug 2011, 21:21

ok kevyn_str8 ,
cumpara-le pe alea te rog!

11 Aug 2011, 11:31

@madymax: ideea nu era sa le cumpere kevyn_str8 pe cele de 210 lei, cel mai probabil nici nu are nevoie, dar linkul respectiv a fost un semnal de alarma cum ca pretul este exagerat de mare pentru niste faruri second hand care sincer sa fiu avand in vedere ca sunt de pe o masina din 2005 (asa vad in semnatura ta) au si anumite zgarieturi inerente pe sticla (te rog sa ma corectezi uploadand niste poze de foarte aproape). pretul unora noi se invarte tot pe la suma ceruta de tine si cred ca nu ar fi nici o enigma daca o sa gasim anuntul cu Up, up si la anul pe vremea asta. cred ca cel mai bine ar fi sa te interesezi asupra pretului unui produs inainte de a-l vinde (ma refer la pretul de nou, excluzand de aici minunatele noastre reprezentante unde adaosurile sunt de xxx%). bafta multa la vanzare si sper ca nu te-ai suparat.

11 Aug 2011, 19:18

nu m-am suparat mihaibre ... farurile le am de vreo 3 ani intr-o cutie de care m-am impiedicat zilele trecute... tot de acum aproape 3 ani am pe masina faruri directionale asta fiind si motivul pt care le vand.

Pretul scade la 400Ron

14 Aug 2011, 09:35

$1 scrie:$2madymax: ideea nu era sa le cumpere kevyn_str8 pe cele de 210 lei, cel mai probabil nici nu are nevoie, dar linkul respectiv a fost un semnal de alarma cum ca pretul este exagerat de mare pentru niste faruri second hand care sincer sa fiu avand in vedere ca sunt de pe o masina din 2005 (asa vad in semnatura ta) au si anumite zgarieturi inerente pe sticla (te rog sa ma corectezi uploadand niste poze de foarte aproape). pretul unora noi se invarte tot pe la suma ceruta de tine si cred ca nu ar fi nici o enigma daca o sa gasim anuntul cu Up, up si la anul pe vremea asta. cred ca cel mai bine ar fi sa te interesezi asupra pretului unui produs inainte de a-l vinde (ma refer la pretul de nou, excluzand de aici minunatele noastre reprezentante unde adaosurile sunt de xxx%). bafta multa la vanzare si sper ca nu te-ai suparat.

Vreau si eu un LINK din partea ta cu un pret al farurilor noi si originale ! . Ma intereseaza !

14 Aug 2011, 17:10

Poti verifica pe una din paginile partenerilor, cum ar fi http://pieseautoford.ro/. Mai departe cred ca te descurci.

07 Sep 2011, 15:59

Pret nou 350Ron
Subiect închis