Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Piese auto Ford originale si servisare de calitate

07 Sep 2011, 11:02

$1 scrie:$2oar firmele autorizate au dreptul sa initieze cate un subiect nou in aceasta sectiune! Topicurile pentru cerere de oferta vor fi sterse fara atentionare! Daca doriti sa aflati pretul unui anumit produs/serviciu oferit de firma respectiva, postati in topicul firmei.
Firmele care doresc sa isi publice oferta trebuie sa declare datele de contact (adresa, nume, persoana de contact, telefon, site, email), sa respecte legislatia romana in vigoare (eliberare de factura, garantie, etc) si sa respecte regulamentul acestei sectiuni.

Re: Piese auto Ford originale si servisare de calitate

14 Sep 2011, 11:24

Biancorossi si Urziman

Trimiteti-mi va rog cererile pe adresa de email

xxx

pentru ca din nu stiu ce "eroare" am fost trecuti de la " Firme autorizate " la "Ocazii". In " Ocazii" nu putem raspunde decat la 2 clienti pe zi - asa sunt restrictiile !
Aviz si celor care urmeaza sa postreze cereri in continuare!!!

Va multumim si va asteptam cererile!!!
Numai de bine.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 14 Sep 2011, 11:32, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters adresa de e-mail

14 Sep 2011, 11:35

Topicul a fost mutat la "Ocazii" de la "Firme Autorizate" pt. ca nu ati respectat Regulamentul CF, cu precadere cel de la "Firme Autorizate".

Pt. ca nu aveti destule mesaje pe forum si pt. ca aveti contul de putin timp, sunteti limitat la 5 MP-uri o data la 24 de ore.
Cererile de oferte si raspunsurile pt. acestea se fac prin intermediul acestui forum!

14 Sep 2011, 14:32

buna ziua!
se pare ca, conform regulamentului, va trebui sa postati direct pe forum preturile.
astept
multumesc!

14 Sep 2011, 18:11

M-am uita si nu vad ce a regula am incalcat.
Daca e, as dori sa imi spui exact ce reguli am incalcat, nu cred ca e asa mare efortul.
Faptul ca detineti controlul acestui site, cred ca va obliga si sa oferiti un suport pentru unii care nu se descurca la inceput asa cum doriti voi sa mearga treaba .
Deci, as dori umpic de ajutor in sensul de a reveni in sectiunea " Firme autorizate " unde sa activez conform.

... sau sa inteleg ca este o alta problema ?!...

Merci DGA si sper sa nu fie ce inclin sa cred ca este.
Numai de bine!

Am uita sa mentionez ca mai mult de 3 MP pe zi nu pot da...
Merci.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 14 Sep 2011, 20:49, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min distanta. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" pt. a adauga in mesajul anterior ceea ce vrei sa mai spui.

14 Sep 2011, 20:52

Cerintele le gasesti atat pe fiecare pagina cu topicurile de la Firme Autorizate cat si in primul meu mesaj din acest topic - viewtopic.php?p=964495#p964495

Daca tot nu intelegi, verifica topicurile de la Firme Autorizate si vezi ce detalii au oferit ei...

15 Sep 2011, 07:44

OK DGA. Am facut modificarile.
Mi se pare ca si Axevo ar putea sa se conformeze regulilor - nu am vazut la ei informatiile cerute de le restul .

Merci si o zi buna. Astept schimbarile.

15 Sep 2011, 08:13

Mda.. In primul rand respectati voi Regulamentul si nu mai duceti grija altora.

Tot nu ati oferit toate informatiile.
adresa unde e?
nume (firma - complet)?
(nume) persoana de contact?

Oferiti TOATE informatiile cerute intr-un mesaj nou in acest topic, nu la semnatura (care, apropo, e limitata de Regulament la maxim 6 randuri).

15 Sep 2011, 08:43

Adresa este trecuta : se vede si sub avatar - Preciziei 3, sector 6 Bucuresti
Numele este trecut : Constantin Krakos Craciun
Firma mai mult de atat nu are cum sa se cheme : Carfix Team SRL

Sunt puse toate frumos ordonat.

Vrei si RO -ul?

15 Sep 2011, 08:52

numele nu aparea .. nu aveam de unde sa stiu ca adresa de e-mail are legatura cu numele pers. de contact.
nu aveam de unde sa stiu ca firma e SRL sau ca asa se numeste si in acte.

Deci nu ne mai lasa sa ne dam cu presupusul / ghicitul si ofera cum trebuie informatiile cerute.

PS: Mai citeste inca o data mesajul meu anterior. Poate de data asta te conformezi, daca nu, consider ca faci special pt. "up" si vei primi Avertisment in acest sens.

15 Sep 2011, 09:44

Carfix Team S.R.L. este o companie fondata in anul 2006 care activeaza in domeniul importului si distributiei de piese de schimb si accesorii pentru autovehicule.

Activitatea companiei a fost orientata in mod special catre distributia de piese de schimb si accesorii originale destinate marcilor cu pondere semnificativa in parcul auto din Romania. Printre produsele pe care le distribuim, un loc important este reprezentat de piesele si accesoriile destinate autovehiculelor Ford.
Dezvoltarea companiei s-a bazat initial pe formarea unei clientele din domeniul revanzatorilor de astfel de produse (dealeri autorizati, service-uri independente sau magazine de piese si accesorii). Incepand din acest an, Carfix Team S.R.L. a dezvoltat de asemenea si activitatea de vanzare directa catre clientii finali.
Decurand am deschis si un service, unde putem oferi servicii de mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie la toate modelele Ford si nu numai.

Date contact

Adresa depozit : Preciziei nr.3 , sector 6, Bucuresti
Adresa service : Preciziei nr.34B, sector 6, Bucuresti
Tel: 021 - 319 50 90

Persoana contact : Constantin KRAKOS Craciun - 0722 571 229 / constantin.craciun@carfix.ro

www.carfix.ro
Subiect închis