Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

vand butoane AC manual focus, (cred ca si fiesta, mondeo)

10 Oct 2011, 12:56

se vinde un set de 3 butoane care inlocuiesc butoanele(rotitele) de comanda pentru aerul conditionat manual..ele sunt facute special pentru focus 2, dar cred ca merg si la mondeo sau fiesta sunt exact ca cele din poza de mai jos

pretul este de 157 lei inclusiv transport prin posta romana

contact pe mail : boqqdan@yahoo.com.au
sau prin mesaj privat

o zi frumoasa!!!
Fişiere ataşate
butt.jpg

Re: vand butoane AC manual focus, (cred ca si fiesta, mondeo)

10 Oct 2011, 13:26

$1 scrie:$2e vinde un set de 3 butoane care inlocuiesc butoanele(rotitele) de comanda pentru aerul conditionat manual..ele sunt facute special pentru focus 2, dar cred ca merg si la mondeo sau fiesta sunt exact ca cele din poza de mai jos

doar crezi sau esti sigur? la care model de fiesta?

10 Oct 2011, 19:11

Salut,
Dar de ce le vinzi ca de abia le-ai cumparat?

11 Oct 2011, 11:32

le vand pentru ca am cumparat 3 seturi, unul pentru mine si inca doua pentru doi colegi de forum dar fiindca nu am cerut banii inainte unul din colegi s-a razgandit si am ramas cu un set pe care, normal, as vrea sa-l dau cuiva..
in ceea ce priveste potrivirea cu fiesta, cred ca cel din generatia cu focus 2 , am sa pun o poza cu sistemul de prindere care este un fel de stea...revin cu poze mai pe seara, cu speranta sa nu se considere "up"

11 Oct 2011, 15:35

sunt doar butoanele sau si desenele din spate? cald/rece etc

11 Oct 2011, 19:08

Luati cu incredere butoanele de aer conditionat caci sunt mult mai elegante decat cele vechi. Daca aveti cele 3 butoane rotative la aer conditionat merg. Eu am luat si sunt OK. Vezi poza!
Fişiere ataşate
as.jpg

11 Oct 2011, 21:19

daca sunt cele negre le vreau eu
am vazut ca cele din poza sunt gri, iar cele din poza de deasupra postului meu sunt negre.
ai mp, dar doar daca sunt negre
mersi

12 Oct 2011, 12:35

imi pare rau , azi au plecat catre un coleg forumist ...nu mai e valabil anuntul
multumesc pt interes

12 Oct 2011, 15:14

ok :(

20 Oct 2011, 18:39

Am primit in sfarsit butoanele, si vreau ,,sa multumesc'' Postei Romane ca acest colet a facut doar o saptamana de la Craiova la Bucuresti... :)) :))
Acum serios, butoanele arata foarte bine (o sa pun si poze) si boqqdan are o recomandare din partea mea. =D>
Subiect închis