Switch to full style
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand ulei Amsoil, Redline, Valvoline

17 Oct 2011, 07:41

Buna ziua posesorilor de Ford,
Importam ulei sintetic SUA.
Pentru preturi si date tehnice va rog sa intrati aici pe site: http://www.boutiqueoils.com/ro/
Pentru recomandari, intrebari sau orice altceva ma puteti contacta aici pe forum sau folositi formularul de contact de pe site.
Multumesc si o zi buna tuturor!
Tudor

Re: Vand ulei Amsoil, Redline, Valvoline

17 Oct 2011, 11:44

Puteti sa oferiti mai multe detalii despre uleiul sintetic SUA? Pe adresa pe care ati oferit-o nu gasesc nicio informatie despre aceasta marca de ulei.
Am auzit numai lucruri bune despre aceasta marca e ulei si as vrea s-o testez, dar vreau sa vad ce caracteristici are. Ma intereseaza aceste informatii in special pt. uleiul cu norma 5w30.

In alta ordine de idei, topicul a fost mutat de la Firme Autorizate la Ocazii pt. nerespectarea Regulamentului de la Firme Autorziate.

17 Oct 2011, 16:47

Despre Amsoil ar fi multe de spus … e plin internetul. Cel mai important lucru cu care se mandresc ei e ca sunt primii care au avut un ulei sintetic (de motor si de diferential, cutie) omologat (cel putin in SUA). Era un diester si e vorba de 1972. Acum majoritatea uleiurilor lor sunt sintetice din poli alfa olefina (PAO).
5w-30-ul de pe site e unul din cele mai scumpe uleiuri care le au si indeplineste norme europene. E f robust…cam cel mai robust 30 de la ei. E un 30 destul de gros.
In general uleiurile lor sunt f bune, dar ar trebui sa fie la pretul asta, nu?
Nu stiu ce date tehnice te intereseaza dar majoritatea sunt pe site in josul paginii. Daca vrei mai multe detalii poti schimba pagina la engleza si sunt chiar informatiile de pe site-ul lor: http://www.amsoil.com
Normele indeplinite sunt VW 504.00/507.00,ACEA A3/B3, A3/B4,Mercedes-Benz 229.51,BMW LL-04,Porsche C30. Sunt cam cele mai recente de la producatorii respectivi.
Ca parere personala despre 5W-30 imi place ca e la fel de vascos (HTHS) ca un 40 subtire si totusi ramane un 30 ca sa nu ai pierderi mari de vanturatie si pompabilitate la cald. Cred ca multe uleiuri ce indeplinesc normele astea sun 40-uri. E un ulei performat dar un pic tras in spate de toate normele astea pt filtre de particule si catalizatoare care le indeplineste…ca urmare TBN-ul e mediocru fata de restul uleiurilor lor
In mod normal aveam si filtre de ulei Amsoil pt Ford (benzina) dar chiar acum nu mai avem, dar o sa mai aducem pe viitor. Pana acum am vandut filtre pt Ford Focus si Fiesta benzina.Baietii le folosesc cu 0W-30 care are durata f mare de viata in combinatie cu filtrul asta.

17 Oct 2011, 21:30

$1 scrie:$2..
Importam ulei sintetic SUA.
...
Eu am intrebat de uleiul sintetic SUA.. nu de Amsoil.
Cu ce ma incalzeste pe mine ca Amsoil are norme pt. BMW, Mercedes, VW.. daca eu am Ford????

29 Feb 2012, 08:14

rog un moderator sa inchida topicul. multumesc. tudor
Subiect închis